Abney and Associates

his is PC Speak: An Abney and Associates Internet and Technology Research Lab – Technology related to every day life!.

Abney and Associates PC Speak over Online fraude kost meer dan 100 miljard dollar

http://www.theguardian.com/technology/2013/oct/30/online-fraud-costs-more-than-100-billion-dollars

On line fraude kost de wereldeconomie "vele malen meer" dan de oorspronkelijke schattingen in de verliezen van $12.100 (£62bn) een jaar, een wereldberoemde expert op veiligheid van de cyberruimte heeft gezegd.

Eugene Kaspersky zei het bedrag gestolen van banken, financiële instellingen, bedrijven en particulieren kan worden ten minste het dubbele de $12.100 naar schatting drie jaar geleden. Mede-oprichter van Kaspersky Lab, een anti-virus software bedrijf, zei dat de volgende grote cyber schok voor de economie van de wereld zou kunnen worden een online aanvallen op een staat nationale infrastructuur, zoals in de film Die Hard 4, waarin Bruce Willis cybercriminelen die dreigen gevechten te kappen en saboteren de Verenigde Staten vervoerssysteem tot stand brengen, elektrische centrales en aandelenmarkt.

Spreken op het Web Top in Dublin, de Russische internet veiligheid ondernemer zei: "drie jaar geleden werd ons verteld dat de jaarlijkse kosten van cybercriminaliteit ongeveer 100 miljard Amerikaanse dollars was. Ik zou zeggen dat vandaag dat cijfer wordt vermenigvuldigd vele malen, het is veel meer dan dat bedrag. "

Hij zei dat zijn veiligheid bedrijf werkt met verschillende mondiale financiële bedrijven om hen te beschermen tegen criminele hackers. "Ik denk dat nu de situatie nog slechter is dan het drie jaar geleden was. Over het geheel genomen lijkt het alsof het ruikt zoals, het klinkt als honderd miljard vermenigvuldigd vele malen meer.''

Zijn Moskou gebaseerde bedrijf had gestopt met hakkers stelen van honderden miljoenen euro's van een bank. "We erin geslaagd om te stoppen met deze on-line bankoverval die gericht was op ongeveer 100 miljoen euro of als je vier miljard Russische roebel. Dat was slechts één geval van poging tot cyber-overval dat het ons gelukt om te voorkomen dat omdat mijn jongens van op hen letten waren."

De Russische cyber veiligheid bewijs zei dat staten "cyber huurlingen,'' ervaren internet criminele hackers die stelen geld van banken, voor online spionage en sabotage projecten werden werven. De slechtste daden van cyber oorlogvoering zou toekomstige aanvallen op "kritieke infrastructuur" – elektrische centrales, ziekenhuizen, fabrieken en vervoer. "Gewoon eens een kijkje op Die Hard 4 omdat ze verhalen in het over deze soorten cyberaanvallen hadden. Deze productie werd gemaakt in 2007 en hoewel de helft van de film is niet waar het is niet volledige Holywood fantasie. De cyber-bit is geen fantasie meer omdat het is realiteit nu. Systemen met moderne elektrische centrales, fabrieken en enzovoort zijn veel ingewikkelder, en helaas ze niet in een 100 procent manier worden gemaakt, zodat ze kwetsbaar zijn,"Kaspersky zei.

In antwoord op een wereld waarin particulieren, bedrijven en landen des te meer worden blootgesteld aan cyber aanval, heeft Kaspersky opgeroepen tot lessen zo spoedig basisschool in internetbeveiliging worden ingevoerd. Zijn bedrijf is de uitrol van een onderwijsprogramma met Microsoft over de hele wereld te bereiken kinderen over cyber bescherming. "Van twee jaar oude kinderen leren over het Internet dus voor de rest van de wereld we moeten om kinderen te leren hoe zich te gedragen in de netwerken. Het is alsof we kinderen leren hoe zich te gedragen op de straat, hoe veilig de straat oversteken, niet te vertrouwen van iedereen. Het is zowel etnische als technische en het is zonder winstoogmerk. Het is eigenlijk technische dat later de ethische bit eerste komt."

Meer artikelen hier:

https://foursquare.com/p/abney-and-associates/46489475

Comment Stream