Abney and Associates

PC Speak: An Abney and Associates Internet and Technology Research Lab summarizes the following programming languages.

Abney and Associates PC Speak: Facebook advertentie waarschuwing klinkt een nota van voorzichtigheid voor Twitter

http://techcircle.vccircle.com/2013/11/01/facebooks-ad-warning-sounds-a-note-of-caution-for-twitter/

Facebook Inc's investeerders en andere voorstanders van het sociale netwerk willen zeggen dat het vangt een van de grootste concentraties van menselijke aandacht op de planeet en dus een grenzeloze mogelijkheid voor adverteerders biedt.

Maar Facebook Chief Financial Officer David Ebersman op woensdag in twijfel op deze beweringen door te suggereren dat er mogelijk een limiet op hoeveel advertenties Facebook kan gebruikers show voordat ze krijgen uitgeschakeld.

Ebersman de waarschuwing draagt verstrekkende gevolgen voor niet alleen Facebook, maar ook andere sociale mediabedrijven met inbegrip van Twitter Inc, die in het midden van een roadshow is ter bevordering van de beursintroductie aan investeerders.

Twitter is nog om een winst draaien, maar het is een reclame businessmodel vergelijkbaar met Facebook de pitching.

"Het is belangrijk voor beleggers om te beseffen dat er een beperking op de mobiele advertentie-inkomsten die kan worden gegenereerd. De hemel is de grens niet als het gaat om dat,"zei Jeff Sica, de oprichter van Sica Wealth Management. "Dat is het probleem met Facebook. Dat is het probleem met Twitter."

Zeven - jaar oude Twitter een extra uitdaging: de actieve gebruiker base, nu op 230 miljoen, heeft uitgebreid veel langzamer in vergelijking met Facebook, vanwege gedeeltelijk aan haar strijd om te behouden van de nieuwkomers. Een recente Reuters-Ipsos poll gevonden 36 procent van Twitter gebruikers gebruik niet de online messaging service.

"Je weet niet hoeveel mensen aanmelden en geen gebruik maken van het, hoe veel verlaten accounts hebben," zei Adam Grossman, een analist bij Middleton & Co die aanwezig waren op een roadshow lunch presentatie door Twitter kaderleden in Boston op donderdag.

Twitter heeft een reeks prijs van $17 tot 21 dollar per aandeel van haar beursgang, dat tot doel heeft om tot $1.6 miljard te verhogen. De waarden voor prijs Twitter op tot 11 miljard dollar, minder dan de 15 miljard dollar dat sommige analisten hadden verwacht.

Verwante inhoud:

http://abneyandassociates.tumblr.com/

Comment Stream