Abney and Associates

This is PC Speak: An Abney and Associates Internet and Technology Research Lab – Technology related to every day life!.

Abney and Associates PC Speak: Hedendaagse misdaad kings - hackers die cyber fraude om 18 seconden plegen

http://www.reviewjournal.com/business/todays-crime-kings-hackers-who-commit-cyber-fraud-every-18-seconds

Vierentwintig uur. Dat is hoe lang een bedrijf heeft om te detecteren en melden van frauduleuze accountactiviteit.

Voor persoonlijke accounts is het 60 dagen. Anders niet wordt de diefstal gedekt door banken.

In de jaren 1930 werden bankovervallers en ontvoerders de koningen van misdaad. Tijdens de jaren ' 80 was het gangsters. Vandaag het hackers plegen cyberfraud elke 18 seconden, rekken tot meer dan 110 miljard dollar in gestolen geld elk jaar is.

Trok zich terug FBI-agent Jeff Lanza uit Kansas City, Mo., gedeelde tips voor een verblijf veilig woensdag tijdens een evenement van de stad Nationale Bank in het centrum van InNEVation.

Naast de elementaire voorzorgsmaatregelen te nemen — installeren anti-virus software, keeping up met de updates van het systeem, het kiezen van een complex wachtwoord — Lanza zei tech gebruikers moeten extra stappen om te beschermen hun informatie online, vooral ondernemers, die hebben meestal meer op het spel maar minder tijd verslag diefstal en laten vallen.

Verschillende belangrijke punten naar voren gekomen vanuit Lanza's talk.

■ De woorden "DHL," "Kennis" en "levering" zijn de top drie woorden gebruikt in phishing e-mails, waar oplichters poseren als gerenommeerde bedrijven om te proberen om user­names, wachtwoorden of account informatie te stelen. "Don't give iedereen informatie tenzij u weet wie ze zijn en waarom zij moeten die informatie," zei Lanza. Als een e-mail er verdacht uitziet, Controleer zorgvuldig de URL, of het websiteadres. Beweeg over hyperlinks met de cursor te onthullen van de echte URL.

■ Als een "site onderhoud" waarschuwing ijslollie opwaarts na inloggen op de website van een bank, bel onmiddellijk de bank te bevestigen. De meeste doen niet site onderhoud uitvoeren tijdens kantooruren en de waarschuwing zou een kunstgreep om te kopen dieven tijd om geld te stelen.

■ Indien mogelijk, gereserveerd één computer die moet worden gebruikt voor toegang tot online accounts. Geen e-mail of sociale media of werkbladen — die taken kunnen worden voltooid op andere computers, Lanza zei.

■ Controleer of wachtwoorden zijn ten minste acht tekens lang, die het aantal wachtwoord mogelijkheden om een biljard, waardoor het moeilijker voor hackers om spleet te verhogen. Mobiele telefoon app Keeper, beschikbaar voor iPhone en Android, bewaart wachtwoorden in mappen. Mobiele en Web app Dashlane beheert wachtwoorden en automatisch logt gebruikers in hun rekeningen.

■ Er zijn een paar verschillende soorten Wi-Fi beschermde toegang. Altijd kiest voor WPA2-codering om een draadloos netwerk te beveiligen.

■ om te controleren voor diefstal van identiteit, kredietrapporten driemaal per jaar, één keer met elk agentschap vragen — Equifax, Experian en TransUnion. De Federal Deposit Insurance Corp kunnen consumenten vragen een vrij kredietrapport elke twaalf maanden uit elk van de agentschappen door te bellen 877-322-8228 of een bezoek aan www.annualcreditreport.com.

■ tot stand brengen van een cultuur van veiligheid. Niet waarschuwen werknemers slechts eenmaal; herzien beleid regelmatig op vergaderingen.

Lanza zei dat hij nooit maakt gebruik van een betaalkaart online of op gas stations of restaurants. In plaats daarvan maakt hij gebruik van creditcards omdat ze niet zijn rechtstreeks gekoppeld aan een betaalrekening.

Ongeacht waarborgen gebruikt, gebruik gezond verstand.

"Soms technologie mislukt," zei Lanza. "Onze back-up is onze hersenen. Onze back-up is onze waakzaamheid."

Verwante inhoud:

http://www.goodreads.com/topic/show/1319924-abney-associates-internet-security-news-hartford-steam-boiler-launches

Comment Stream