Cheyney Group Accounting: Uusi ohjelmisto Taistelee Small Business Petokset

Petosten ennaltaehkäisy on yksi suurimmista haasteista pienyrityksille. Puutteen vuoksi tarvittavat resurssit tehokkaasti suojautua, pienyritysten menettää lähes 630000000000dollaria petoksia vuosittain ja ovat lähes kaksi kertaa todennäköisemmin kokea sisäinen petos kuin suurempiin organisaatioihin.

Voit suojata pieniä yrityksiä vastaan ammattitautien petoksia, Certified Fraud Examiner Julie A. Aydlott luotu Vitalics sisäisen valvonnan soveltaminen, uuden työpöydän ohjelmisto on suunniteltu erityisesti pienyrityksille petosten ehkäisyä.

Verrattuna suuriin julkisesti todennut yritykset, ei ole standardeja, kuten Sarbanes-Oxley-laki, jotka ohjaavat sisäistä valvontaa ja varmentaa taloudellisten tarkkuus pienyrityksille. Samaan aikaan, pienten yritysten omistajat eivät ole talousarviossa tai resursseja kehittää ja toteuttaa omat tilintarkastus ja petosten torjuntaan järjestelmiä. Lisäksi vaikka suojelun tarve on hyvin vähän välineitä pienille yrityksille torjua petollisen toiminnan.

[Miten Kaikenkokoiset yritykset voi estää Petokset]

Sen sijaan, että liiketoiminta vaarassa, Vitalics sisäisen valvonnan Sovellus tarjoaa edullinen tapa auttaa välttämään kalliita virheitä ja taistella henkilökuntaan.

Käyttämällä Vitalics, pienet yritykset voivat tarkistaa kirjanpitoa, toteuttaa kirjanpidon valvontaa ja tarjota petosten koulutusta henkilöstölleen. Riippumaton sisäinen kirjanpito-ohjelmisto, Vitalics työpöydän sovellus sisältää yli 120 valvonta lomakkeita ja muokattavissa tarkistuslistoja tarkastaa eri kirjanpito-alueilla, kuten käyttöomaisuus, käteisellä, palkkahallinnon, hankinnan ja varastoinnin, taloudellisen raportoinnin, sovinnon ja riskinarviointi.

Pienten yritysten omistajat voivat ostaa cd Vitalics sisäisen valvonnan Hakemus 269 dollaria tai lataa sähköinen versio 249 dollaria. Tarkastusvaliokunta on saatavilla myös erillisinä paketteja sopii yrityksen tarpeisiin. Kaikki rekisteröityneet käyttäjät saavat eliniän uusia ja päivitettyjä muotoja ilman lisäkustannuksia.

Comment Stream