Architectural Signage Southwood Group Custom Graphics Specialists: Sleutelposities

Ernest Dwight, Voorzitter

Ernest is de President en oprichter van SouthWood Corporation. Begon na zijn afstuderen van Belmont abdij College in 1970, is SouthWood uitgegroeid van een one-person shop in een full-service ontwerp/bouw firma, onderhoud van klanten in de VS, het Caribisch gebied, en in Europa. Even vertrouwd zijn met de technische en productiegerelateerde aspecten van zowel de zakelijke als de creatieve en ontwerp kant, Ernest besteedt het merendeel van zijn tijd in het uitvoerend management, marketing en business development. Hij heeft geschreven artikelen over, en presentaties op signage, identiteit en bewegwijzering besteed aan lokale en nationale verenigingen en publicaties dienen de architecturale, onderdak, huisvesting en recreatieve industrieën. Hij is erkend als een van de meest kundige en ervaren deskundigen in zijn vakgebied. Ernest heeft betekend aan de Raad van bestuur van ULI Charlotte, de Caribbean Hotel vereniging Education Foundation, de Charlotte appartement Association en anderen. Hij en zijn vrouw, Vicky, hebben vier kinderen en 8 kleinkinderen. Hij is een inwoner van Charlotte, NC en geniet van reizen, houtbewerking en veilingen.

Donita Stewart, penningmeester

Donita heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in financiën en informatie technologie. Afgestudeerd aan de Queens University met een BA in Accounting, ze is verantwoordelijk voor SouthWood van financiële, juridische en IT-activiteiten, plus menselijke hulpbronnen sinds 1999. Donita geniet golf, tuinieren, en koken. Zij en haar man, Ron, hebben drie volwassen kinderen.

Tony Peloso, Design Manager

Een SouthWood werknemer meer dan tien jaar, Tony is verantwoordelijk voor het beheer en de toezicht op SouthWood de ontwerpafdeling. Hij coördineert alle activiteiten en personeel gedurende het hele ontwerpproces - van initiële concepten afgerond winkel tekeningen. Met een achtergrond in signage en tentoonstelling ontwerp- en productiesoftware, hij begrijpt zowel de ontwerp-gedreven kant als de fabricage kant van het proces en werkt met productie in waarde engineering. Tony heeft een BFA in grafisch ontwerp van de Universiteit van Akron. Hij en zijn vrouw, Gina, zijn trotse ouders aan dochter Ava. Tony geniet voetbalclub uit Ohio State University en zijn favoriete vakantie is Halloween.

Jeff Webb, Manager van de installatie

Met dertig jaar ervaring op SouthWood, heeft Jeff gewerkt in meest elke afdeling en in elk facet van het fabricageproces, met inbegrip van afwerking kamer promotor, hout Shop Supervisor en opstellen van technicus. In zijn huidige rol als de Manager van de installatie beheert hij een team van installateurs die verantwoordelijk zijn voor installatie, onderhoud en reparatie van structuren en belangrijke componenten. Hij gepland en houdt toezicht op alle levering en installatieservices, waaronder teken toelaat en verwant onderzoek. Jeff en zijn vrouw, Renee, hebben een dochter. Jeff geniet camping en af-achteruitgaat in zijn Jeep Wrangler.

Comment Stream