Hass & Associates Hong Kong Cybersecurity: Kan redde bankene nettbank fra seg selv?

Det er trygt å si at fleste ikke finner nettbank å være en hyggelig opplevelse. Når du sammenligner bank erfaringer, samtaler ofte tenderer mot sammenligne som bankens tjenester er den "minst dårlig." Ifølge The tusenårsriket avbrudd Index, er bransjen for øyeblikket mest moden for avbrudd banktjenester. MDI rapporterer at landets ledende fire banker score på topp 10 for minst elsket merker av Millennials, og at 73% av denne massive generasjon av kunder ville være mer begeistret for finansielle tjenester som kom fra Google, Amazon, Paypal, Apple eller Square, enn fra bankene. Det synes det er mangel på tillit, eller i det minste ikke mye entusiasme for banker blant verdens største kundegruppe.

Ifølge en fersk undersøkelse av TechChecks gjøre 81% av folk sine nettbank (se infographic nedenfor). Men bruker bare 49% deres transportabel apparat for å samhandle med bankene. Ifølge Flurry Analytics vokste mobilbruk 76% i 2014. Dette betyr at det er fortsatt god plass for mobile nettbank å vokse, og catering til mobile forbrukerne bør være holdent plassert på bullseye av noen gode online bankvirksomheten strategi. Men bankene sliter med å få kontakt med sine kunder. For eksempel viser Techchecks undersøkelse at 56% av banker tilbyr mobil innskudd men 74% av kundene ikke bruker denne funksjonen. Det kan godt være at bankene ikke markedsfører sine mobile innskudd funksjonen godt nok fordi Techchecks undersøkelsen viser også at mange kunder ikke innser mobile innskudd finnes som et alternativ (29% Chase, 19% BofA og 10% Wells Fargo).

En annen interessant stykke av data fra undersøkelsen er at bare 49% av deltakerne rapporterte bruker regningsbetaling. Det er ikke fordi folk er villige til å inngå finansielle transaksjoner på nettet. Jeff Bezos annonsert på Amazons 2014 aksjonærens møte at selskapet hadde lagt 30 millioner nye kunder i fjor å bringe sine samlede kundebase 244 millioner. Hvis kundene føler deg komfortabel inn sine kredittkort-informasjon på nettet for å foreta et kjøp på Amazon, hvorfor ikke de gjør det samme med deres bank, og nyte fordelene av automatiserte bill betale? Ifølge undersøkelsen anses papir sjekker å være den andre sikreste måten å gjøre betalinger, oppdiktet bare av penger, så det kan være at regningsbetaling fortsatt synes risikabelt å forbrukeren. Kanskje har Amazon gjort en bedre jobb med å overbevise sine kunder er det et trygt sted å gjøre forretninger enn bankene har egne nettsider.

Hvorfor bankene faller kort? Det kan være dårlig markedsfører, eller det kan være spørsmål om sikkerhet. Sikkerhetsfirmaet Intercede nylig gjennomført en forbruker-undersøkelse fant 48% av deltakerne ikke vil bruke bill betaling programmer, og 44% ville aldri bruke nettbank, periode. Den største grunnen for dette var frykten for identitetstyveri. Dette er et betydelig problem, skulle man håpe at hvis alle typer virksomhet kunne finne ut hvordan sikkerheten, ville det være banknæringen. Tradisjonelt er verden av finans konservative, eller jevn og pålitelig. Men det har kommet til mener trauste, motvillige til å tilpasse, og enda verre-risikabelt. Når det gjelder økonomi og teknologi, knytte Millennials konservatisme utdatert teknologi som er sårbar for cyber-angrep. Derimot er det de selskapene som er i forkant som anses som den sikreste. Det er tid for bankene å omfavne fremtiden.

Bankene kan også miste når det gjelder kundetilfredshet på grunn av en dårlig nettbank opplevelse. Millennials vil grensesnitt som er enkelt, direkte, svært intuitivt og handlingsorienterte. De ønsker ikke å bruke tid å utforske, de ønsker å komme inn, ta vare på bedriften og komme videre med livet så raskt som mulig. I dagens alder av sanntids alt, det er ikke rom for langsom online opplevelser. For eksempel krever min egen bank, tidligere tillater meg å sammenlegge en regningen betaler mottaker, meg å utføre et søk for å se om mottakeren allerede eksisterer i deres system. De gjøre aldri, noe som gjør dette ekstra trinnet frustrerende. Å ha et alternativ å hoppe søk ville være et skritt i riktig retning. Hvis overshopping søket var standard, med søk seg å være valgfritt, vil dette være ideelt. Millennials har liten tålmodighet for denne typen brukervennlighetsanalyse problemet, og det kan virke som en liten ting til en bank kan være et stort hinder for sine kunder. For at kundene å få ombord med bank apps, har de å være rask og enkel å bruke. Ifølge en nylig artikkel i The Financial merkevare sier 46% av kundene at deres bank app ikke alltid fungerer slik det skal. Det er på høy tid for bankene å begynne å tilby pålitelig, kvalitet apps som kundene skal bruke.

Comment Stream