Health Blog Micron & Associates: 8 Tips för Att Hantera Psykisk Hälsa Stigma I Dagens Samhälle

Du kämpar med din mentala hälsa och har svårt att få vänner och familj att vara förstående? I vissa fall kan dina vänner och släktingar ge dig en hård tid om din kämpar för psykisk hälsa. Här åtta förslag på hur man handskas med psykisk hälsa stigma från dina kamrater.

Prata med en kurator: Det viktigaste som du behöver göra är att prata med en rådgivare om din psykiska problem. Söker professionell hjälp hjälper dig att övervinna din aktuella frågor. Dessutom kommer en rådgivare att kunna ge dig ytterligare råd om hur man handskas med dina vänner och medarbetare.

Inte argumentera med andra: Det är viktigt att du inte får in i argument med dem som ger dig en hård tid. Din högsta prioritet är att övervinna dina frågor rörande psykisk hälsa. Det är inte ditt jobb att övertyga människor om att du har rätt och de har fel. Din hälsa är viktigare än vad andra människor kanske tror.

Klocka vem umgås du med: Det är viktigt att omge dig med positiva människor. Försök att hålla ditt avstånd från de människor som ger dig en svår tid. Kom ihåg att ditt mål är att förbli positiv och hoppfull. Låt inte den negativa människor i ditt liv tar dig.

Du är inte ensam: Det kan vara mycket frustrerande för din mentala hälsa frågor när dina vänner och släktingar på ditt ärende. Kom ihåg, du inte är ensam. Det finns miljontals människor runt om i världen som kämpar med sina rädslor, oro, depression och påfrestningar. Viktiga är att hitta dem som kan relatera till dig genom olika stödgrupper i ditt område.

Stå din mark: Det är viktigt att stå din mark när man arbetar med familjemedlemmar och medarbetare som ger dig en hård tid. Förklara din situation och dina känslor till människorna i ditt liv, men låt dem inte krångel du. Igen, din nr 1 prioritet är att få bättre och inte för att behaga alla som du umgås med.

Join A Support Group: det finns många stödgrupper för psykisk hälsa i ditt område. Många sjukhus, kyrkor och rådgivare i ditt område kommer att kunna förse dig med en lista med grupper. Dessa stöd grupper kommer att vara stödjande för din situation och ge dig ytterligare råd om dina problem. Delta i en stödgrupp är mycket viktigt i en persons återhämtning och förmåga att hitta människor som kan relatera till dig.

Lär dig att ta en dag i taget: istället för att oroa dig för hur du kommer att få genom resten av veckan eller nästa månad, försöker fokusera på idag. Varje dag kan ge oss olika möjligheter att lära sig nya saker och då ingår att lära sig att ta itu med dina problem. När tiden kommer, har förhoppningsvis du lärt kompetens att hantera din situation.

Inte ge upp: Aldrig ge upp oavsett din situation. Svaren på dina problem är ute; dock måste du hitta dessa svar. Du får inte bättre om du sitter på soffan och inte göra ett försök att få bättre. Du vet att du kommer så småningom bättre. Förlora inte hoppet även under sämre tider. Du problem varar inte för evigt, och saker och ting så småningom förändras till bättre.

Comment Stream