Aztec Group Inc Florida Singapore Tokyo Japan Real Estate Investments: Cash overwegen wanneer het kopen van een vakantiehuis oversee

Ingezetenen van de VS kopen vakantiehuizen overzee kunnen vinden dat hun segment van het paradijs financiering niet zo dromerige.

Adembenemende Oceaan views, een vijf-minuten lopen naar het strand, en regelmatige waarnemingen van toekans, leguanen en luiaards — Todd Harris en Mary Bradley eigen hun segment van paradijs genaamd Villa Alegria in Costa Rica. Financiering van hun vakantiehuis, echter, was niet zo dromerige.

Wanneer het kopen van hun mediterrane stijl villa in Dominical, een populaire surfbestemming op de Stille Oceaan, de Atlanta paar benaderd een Costa Ricaans bank — en een hypotheek met een bovenstaande rente van 7% werden aangeboden. Op dat moment waren April 2014, gemiddelde koersen zijn gehanteerd voor een 30-jaar vaste rente jumbo hypotheek in de VS 4.45%, volgens HSH.com, een hypotheek-informatie website.

Dus betaald Mr. Harris, een 37-jarige onafhankelijke investeerder, en Ms. Bradley, een 34-jarige stay-at-home mom, geld voor de vakantie thuis.

Dat is wat veel Amerikanen kopen van onroerend goed in het buitenland doen, zegt Kathleen Peddicord, oprichter van Panama City-gebaseerde Live en investeren overzee, die publiceert een online nieuwsbrief en boeken over wonen, pensioen en investeren in buitenlandse onroerend goed. De meeste Amerikaanse banken zullen niet lenen voor aankopen buiten het land, maar Amerikanen die echt willen financieren van een buitenlands huis hebben sommige opties, voegt ze eraan toe. Kredietnemers moeten eerst om te beseffen dat veel landen niet zelfs hypotheekverstrekkers, zegt Ms. Peddicord. "In Europa, is er een meer verfijnde en concurrerende leningen industrie, maar in Latijns-Amerika, is er niet," zij voegt toe.

Buitenlandse banken die zich lenen aan Amerikaanse burgers wil vragen leners te maken ten minste een 20% omlaag betaling, zoniet 30% of meer, en betalen hogere rente dan ze in de VS krijgen zouden, zegt Ms. Peddicord. Ook, 30-jaar vaste rente hypotheken zijn vrijwel onbekend in andere landen, met de standaard wordt een verstelbare-tarief hypotheek met een totale duur van 20 tot 25 jaar, zij voegt toe.

Omdat de afscherming proces is niet zo verfijnd in de meeste landen als in de VS, een lener ook verplicht tot het afsluiten van een levensverzekering in het bedrag van de lening met de bank als begunstigde worden kan, Ms. Peddicord zegt. Verzekeraars in een aantal landen plaats leeftijdsgrenzen op wie een levensverzekering, zoals Panama (meestal leeftijd 75) kan krijgen.

'De meeste Amerikaanse banken zullen niet lenen voor aankopen buiten het land, maar Amerikanen die echt willen financieren van een buitenlands huis hebben sommige opties.'

US leners met bedrijven die een wereldwijde bank mogelijk kunnen kraan in dat relatie als in het buitenland, krijgen financiering zegt Saul Rasminsky, eigenaar/makelaar van zoals Real Estate, die hielp Mr. Harris en Ms. Bradley vinden hun huis Costa Rica.

HSBC, die vestigingen in 73 landen heeft, de "premier" klanten in de VS zal verwijzen — degenen die houden van ten minste $100.000 in een account — aan relatie managers in andere landen, zegt Peter Alongi, een senior hypotheek manager met HSBC Bank USA.

In 10 jaar van de verkoop van huizen in Costa Rica, heeft Mr. Rasminsky slechts één afnemer die hypothecaire financiering gebruikt, wegens de hoge kosten. Aan de andere kant, zegt dat hij heeft vaak bemiddeld verkoper gefinancierde leningen, hij. "Het is niet ongewoon voor een koper om te zetten van 30% tot 50% naar beneden en hebben tot vijf jaar eigenaar financiering in het bereik van 3% tot 5% [jaarrente]," voegt hij eraan toe.

Sommige kopers ook genomen uit huis-equity leningen of kredietlijnen op hun primaire woningen in de VS om te helpen financieren een Costa Rica huis kopen, Mr. Rasminsky zegt. Costa Rica verkopers accepteren US dollars in plaats van die van de lokale valuta, en huizen prijzen staan meestal in dollars, voegt hij eraan toe.

Mr. Harris en Ms. Bradley bracht ongeveer vier maanden van vorig jaar in hun huis Costa Rica en verhuren voor een gemiddelde van 2.500 dollar per week.

"Costa Rica uit Atlanta is een gemakkelijk bestemming en het is anders in dat het niet als het gaan naar een resort," zegt Mr. Harris.

Hier zijn een paar meer tips voor de financiering van een overzeese huis:

  • Self-Directed IRA. Als de aankoop uitsluitend een huur of investeringen eigendom is, zegt dat een koper mei zitten kundig een Self-Directed IRA of andere pensioenplan instellen en die fondsen gebruik te maken van de aankoop, Ms. Peddicord. Alle uitgaven in verband met het behoud van de eigenschap worden betaald door de IRA. De rekeninghouder niet de eigenschap gebruiken — zelfs af en toe — pas na pensionering.
  • Selectievakje lokale wetten. In sommige landen, zegt noncitizens en/of nonresidents zijn niet toegestaan om te kopen onroerend goed, of zijn beperkt tot een bepaald aantal vergunningen per jaar, Stuart Siegel, Voorzitter en CEO van het kantoor in New York van Hamburg, Duitsland-gebaseerde globale vastgoed makelaardij Engel & Völkers. "Als u wilt kopen een ski chalet in Zwitserland en niet een Zwitserse inwoner, moet u om er zeker van bent u in aanmerking komen om het te kopen," voegt hij eraan toe.
  • Exit-strategie. Lokale marktvoorwaarden en beperkingen op die is toegestaan om onroerend goed kopen kunnen maken het ook moeilijk om een huis te verkopen wanneer het tijd is om verder te gaan, zegt de heer Siegel. Hoewel ze hun huis Costa Rica houden, zegt Mr. Harris en Ms. Bradley hebben het te koop aangeboden op $895,000 als voorzorgsmaatregel omdat huizen er jaren duren kunnen om te verkopen, Mr. Harris.
  • Comment Stream