Aztec Group Inc Florida Tokyo Japan Hong Kong Real Estate Investments Review: Pankki yritys kiinteistöalaa ensi-ilta

Aiemmin ja edelleen käynnissä maailmanlaajuinen talouskriisi on tuonut etualalle merkitystä kiinteistöjen tarjoamalla perustan kasvua sekä rappeutuminen ihmisen elinympäristöön. On teollisuudessa, joka hyödyntää maa hyödykettä ja lähteenä arvoa, sen lisäksi suuruinen tuki fyysistä tai siviili toimii kehityksen, joka on luotu, kiinteistöjen vahvistetaan suuri voimavara rahoitus- ja mahdollisuuksia monille ihmisille.

Kuitenkin maa yksin ei ole itseisarvo tulevana kehittäjänä. Yksi tarvitsee pääomaa investoida varmistaa maa voi tuottaa arvon maksimointi. Anna Aztec ryhmä, joka on tarjonnut keinoja että taloudellinen tavoite saavutetaan.

Kanssa yksinkertainen ja vaatimaton blogi suunnittelu ja taitto voi poimia miten keskittyneet ja sitoutunut Aztec ryhmä on tehtävä ne lähti tekemään: kattava kiinteistöjen investointeja banking palvelun.

Ezra Katz vuonna 1981 perustettu Aztec erikoistunut "helpottaminen kiinteistöjen hankinta disposition, ja rahoitus pääoman tarpeisiin institutionaalisia sijoittajia, yrittäjiä ja kaupalliset kehittäjät sekä offshore-asiakkaille".

Pitää pitkään alan johtava kiinteistöjen pääomamarkkinoiden välittäjä ja pankki yritys Kaakkois-Yhdysvalloissa, Aztec on yli 10 miljardia dollaria arvosta liiketoimia viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana.

Tuottaa rakentavia ratkaisuja kiinteistöjä kolmen vuosikymmenen ajan, Aztec ryhmä on saanut mainetta sen ammatillista osaamista seuraavilla aloilla:

  • Omaisuuden hankinnan ja sijoitus
  • Perinteisen välitys
  • Ensisijainen ja mezzanine velka hankinta
  • Equity hankinta
  • Uudelleen velkarahoitusta
  • Järjestää joint venture kumppanuudet
  • Asiakkaita, jotka Aztec ryhmä on kehittänyt pitkän olemassaolonsa aikana ovat kehittäjät, arvostettu sijoittajat, yrittäjät, toimijoiden ja rahoituslaitosten, onko kansalliset ja kansainväliset. Armed kanssa sen useita lähestymistapa käsitellessään useimpia ominaisuuksia ympäri Yhdysvaltoja, Aztec on toimittanut kokonaisvaltainen ratkaisuihin erikoistunut eri kiinteistöjen tarpeisiin.

    Lisäksi Ville asiantuntijaryhmän kiinteistöalan ammattilaista pitää paikallisia ja alueellisia markkinoita pitämään ajan tasalla käsitys dynaamisten voimien uusimpien ja tapahtuma, kiinteistöalaa. Vain tätä kautta Aztec vakuuttaa asiakkaille että mikään ei jää sattuman varaan ja että kaikki päätökset ja suositukset perustuvat due diligence ja hyvin tutkittu arviointi.