Aztec Group: Professionaliteit Woont in Het Hart

Vaak zien we bedrijven die groot succes hebben opgedaan beweren dat hun prestaties waren te wijten aan hun professionele teams van werknemers die ijverig hun expertise toe te passen op een consistente wijze voor vele jaren. En dit is bijna altijd het geval is en kan worden vastgesteld als de onderliggende feit in alle gevallen. Toch, als we komen er over nadenk, professionaliteit kan worden geleerd en opgedaan door jaren van training en inprenting door de beste mentoren met behulp van de beste principes en instrumenten van het onderwijs zonder dat de persoon zichzelf volledig accepteren van de ultieme drijfveer voor het gehele proces.

Wat bedoelen we daarmee?

Denk aan de soldaat die door middel van Boot Camp gaat. Alle harde training en discipline wordt gelijk afgeleverd deze soldaat alsmede elk ander soldaat in een heel leger. We eindigen met een goed georganiseerde en goed getraind leger, compleet met de nieuwste wapens beschikbaar. Maar toch, dat betekent niet dat het leger dat het zal winnen alle gevechten zal deelnemen aan verzekeren. Een meer superieur leger, niet alleen in aantal, maar in de prestaties onder bepaalde omstandigheden kan overwinning te behalen als gevolg van de algehele begrip van de factoren die zorgen voor een zegevierende aanval tegen een vijand kracht.

De individuele zaken, hetzij in een leger of een zakelijke onderneming. Maar wat belangrijker is de manier waarop de verschillende onderdelen worden beheerd en gecontroleerd om het gemeenschappelijke doel te bereiken voor het hele team, niet alleen voor het individu. Een soldaat in staat zijn om zo veel vijanden te schieten; maar als de vijand uiteindelijk verkrijgen van meer gronden Hierdoor hoeft de individuele punten niet toe. U kunt de hoogste shooter in uw basketbalteam en toch verliest het spel.

Professionaliteit en efficiëntie is niet alleen in de uiterlijke uitvoering van iemands taken, maar in het hart. Het is een interne kwaliteit die de gehele organisatie doordringt en laat de hele organisatie te gedragen als een organisme het was bedoeld om te functioneren.

Het bijenvolk is het beste voorbeeld dat we kunnen presenteren. Elke bee is een perfecte drager van de cultuur van de kolonie. Het handhaaft de optimale efficiëntie op het gebied van de jacht en het oogsten van honing. Elke honingbij heeft niet alleen de mogelijkheid te ruiken uit nectar-zware bloemen, het heeft ook de vaardigheden om andere bijen te helpen om inefficiënte bewegingen te voorkomen. We weten nu dat een bij, na de oogst nectar van een bepaalde bloem, markeert dat bloem als al leeg door een geur laat, waarschuwen anderen om het te omzeilen.

True professionaliteit, daarom maakt werknemers te ruiken het beste klanten en om anderen te vertellen dat de slechte klanten zijn rond en moeten worden vermeden. Het gaat ook met mogelijke slechte beslissingen of slechte investering keuzes die kunnen worden aangetroffen langs de weg.

Dergelijke vaardigheden kunnen worden verworven door middel van training, moeten we toegeven. Maar het duurt extra passie, niet alleen training, om het niveau van het vermogen dat mensen in staat stelt om grotere uitdagingen te overwinnen en meer intense risico's te aanvaarden om hogere doelen gewoonlijk niet genomen door andere mensen te bereiken ontwikkelen. Het is de extra rand in innovatieve en ondernemende kracht die het beste uit het goede bepaalt.

Echte professionaliteit is van het hart, niet alleen van de geest. Begrijpen hoe het hart werkt en u die rand te krijgen over degenen die alleen maar leren. Waarom? Omdat het hart vereist diepere zorg en een grotere verbeelding, niet alleen louter kennis en routine.

Aztec begrijpt de weg naar een succesvolle organisatie. Mensen materie en ze moeten worden erkend en dienovereenkomstig beloond. Maar voor degenen die echt professioneel in hart en nieren, de compensatie komt voor de beloning. De uitdaging van het werk, het doen van het werk en de voltooiing van de werkzaamheden zijn één en dezelfde. Net als de jager die ruikt en hoort de doden nog voordat het wordt gezien, het avontuur en de vreugde van iets te doen wordt geleverd met de doen zelf.

Iedereen die doet zijn of haar best wordt beloond door hebben gedaan wat er moet ook worden gedaan als de verworven werkelijke materiële voordelen. Maar het hart dat al weet op voorhand de uitkomst is in vrede en inhoud nog voordat de eigenlijke te doen. Dat is echte en buitengewone professionaliteit.

Comment Stream