Travel Review Tips by The Avanti Group: Holiday villa petoksesta, joka on iskenyt lukemattomia brittiläisiä perheitä

Saavut että dream villa löytää omistajan koskaan kuullut sinusta - ja käteistä lähetetään hyytävän uskottava conman

Chris ja Annia Pegg kahden viikon tauko Etelä-Ranskassa joka kesä on täydellinen paikka rentoutua. Pari ja kaksi pientä tyttöä ottaa luonnonkaunis ajaa alas läpi Ranskan maaseutua jakokelpoisista vuokra gite.

Me valitsemme paikoissa ja oma allas, jossa lapset voivat leikkiä ja voimme vain saada pois kaikki, sanoo Chris, 42, IT-johtaja Iso esikunnat.

Tämän vuoden tammikuussa pari ja heidän tyttärensä, Jessica, yhdeksän, ja Emily, seitsemän, olivat tarvitsevat lomaa enemmän kuin koskaan.

"Minun appi oli diagnosoitu syöpä, niin oli ollut melko stressaavaa kuukausina," Chris kertoo.

Juuri joulun jälkeen Annia, 39, assistentti, menin etsimään kiinteistön omistajat suoraan sivuston päälle.

Perheen — kuten yli 500000 britit, jotka varanneet lomansa läpi viime vuonna-lempiä asema moninaisuudella, joita se tarjoaa.

Omistajilta suoraan, joka käynnistettiin vuonna 1997, toimii kuin online matkailuesite. Tuhansia ominaisuuksia mainostetaan päällä halpoja, iloinen huoneistoista luksustaloissa maksaa useita tuhansia viikossa.

Omistajat maksavat sivuston £219 vuodessa mainostaa niiden ominaisuuksia — ja saavuttaa laajemman yleisön kuin jos ne oli mainostettu yksityisesti, lehdissä ja Internetissä.

Lomailijat selata löytää haluavat ominaisuuksia, ota yhteyttä omistajat "suoraan" napsauttamalla "Tiedustella nyt"-painiketta.

Tämän prosessin aikana vuokralaisten täytä online-lomake, jossa kysytään sähköpostiosoitteen. Villa omistaja sitten saa sähköpostia omistajat suoraan sanoa joku haluaa vuokrata omaisuuttaan. Hän käyttää niiden tiedot klikkaamalla linkkiä ja kirjautumalla omistajat suoraan huomioon.

Siitä lähtien omistaja ja vuokraaja käsittelee järjestämiseksi sopimusten ja maksujen.

Tietenkin on aina osa pitäköön — ostaja varokaa — kun ostaa jotain verkossa ja tämä ei eroa. Ja nyt sivusto on keskellä skandaali, joka on vaikuttaa ainakin 12000 ominaisuus vuokralaisten maailmanlaajuisesti.

Uskotaan hakkerit voi olla varastettu yli 25 miljoonaa puntaa lomalaisia — satoja tai jopa tuhansia uskotaan olevan British-viimeisten viiden vuoden aikana. Ja uhreja poliisi tekee vähän siitä.

"Olemme käyttäneet omistajien suora vuotta ilman ongelmia niin kun Annia huomasi kaunis pieni kaupunki nimeltä Fiac paikka, hän on lähettänyt kiinteistönomistajan sivuilla," sanoo Chris.

"Mies nimeltä Hamish vastasi ja kun me vastasi sähköpostitse, päätimme vuokrata, elokuun ensimmäisellä viikolla.

Pekka, sähköpostia Hotmail-tilin pyysi, jos voisimme lähettää rahaa online Barclays pankkitilille.

"Minusta on hieman outoa kysyä kaikki rahat kerralla mutta koska emme halua menettää sitä, me maksetaan £1,650 Jurrissa pankkitilille ja siinä".

Mutta Peggs' rahaa olisi ei talletettu kiinteistön omistaja huomioon ollenkaan. Kyllä, kiinteistön omistaja kutsuttiin Jurrissa. Mutta entinen asianajaja Hamish Porter ei ollut aavistustakaan perheen halusivat vuokrata hänen loma-asunto, saati että hän oli väitetysti "maksettu" etuoikeus.

Hakkerit olivat pysäytti Peggs' viestit. Uskotaan, he tehdä tämän lähettämällä omistajat kuten Hamish fake tutkimus mahdollisen vuokralaisen — joka muistuttaa aito omistajien suora tiedustelu.

Omistaja napsauttaessa linkkiä se vie hänet aito omistajien suora sivu mutta vilpilliseen kaksoiskappaleiden www-sivustoon luotu hakkeri.

Comment Stream