Nieuwe media

Op 4 februari bracht de klas 1MW2 een bezoekje aan de Parkcross. Er was nog niet veel te beleven, het was nog vroeg op de dag. Toch konden wij alles op de eerste rij volgen. We zagen hoe het podium opgesteld werd, en mochten er als eerste als echte winnaars op gaan staan!

veilig surfen op internet

Onze leerkracht leerde ons om veilig te surfen op internet. Zodat we onszelf en de mensen om ons heen niet in gevaar konden brengen. Hij leerde ons hoe we ons account beter konden beschermen tegen hackers.Ook vertelde hij ons dat we regelmatig ons wachtwoord moeten veranderen. Vanaf nu surfen we veiliger!

ikcomponeer.nlEnkele maanden geleden mochten we onze eigen muziek maken. Dat deden we via: ikcomponeer.nl. We werkte er enkele weken aan om alles tot op de puntjes in orde te maken. Dit was een zeer leuke opdracht. Ik koos voor wat snellere muziek.

autocue

De leerlingen uit onze klas maakte een nieuwsbericht via autocue. Want deze keer hadden we ons helemaal ingeleefd in het thema kranten. Onze leerkracht kwam dus zo op het idee een nieuwsbericht te maken. We zochten verschillende dingen op in de krant. Wanneer dat allemaal af was mochten we het nieuwsbericht aflezen via autocue.

pimp the face

We leerde hoe we een echte robottekening konden maken. Na enkele stappen konden we als echte politietekenaars een robottekening maken. We maakte elk een paar foto's en daarna moesten de medeleerlingen raden wie het was. Dit was een interessante les.

Comment Stream

3 years ago
0

lol