BP Holdings Tax Management - IRS: Unnga sommeren skatt svindel

Ah, sommeren! Varme dager, hvile og rekreasjon and... skatt svindel. Tyver stoppe ikke victimizing intetanende skattebetalere med sine svindel etter 15 April. Identitet tyveri, telefon og phishing-svindel skje året rundt. De tre topp IRS "Dirty Dozen" liste over skatt svindel i år. Her er noen viktige opplysninger du bør vite om disse vanlige skatt svindel:

Identitetstyveri. Identitetstyver stjele personlige og finansielle opplysninger å begå svindel eller andre forbrytelser. Dette kan inneholde ditt personnummer eller bankinformasjon. En identitet tyv kan sende falske selvangivelse for å kreve falske refusjon.

Skattemyndighetene har en spesiell identitet beskyttelse side på IRS.gov. Det har mange ressurser du kan bruke til å redusere risikoen for å bli et offer. Siden kan også fortelle deg hva du må gjøre hvis du er et offer for identitetstyveri og trenger hjelp. Dette inkluderer hvordan og når bør du kontakte IRS identitet beskyttelse spesialisert enhet.

Telefon svindel. I disse svindel, tyver posere som IRS og ringe potensielle ofre med ett mål i tankene: å stjele pengene sine. Oppringere vil fortelle deg at du skylder skatt og krever umiddelbar innbetaling. De vil fortelle deg at du må betale falske skatten regningen med en forhåndslastet debet kort eller wire transfer. Innringere er ofte fornærmende og True pågripelse eller deportasjon. De kjenner de siste fire sifrene i ditt personnummer. De også riggen ringer å feilaktig vise at samtalen er fra Skattemyndighetene.

Husk på at hvis en person skylder skatt, Skattemyndighetene vil først kontakte dem per post, ikke av telefonen. Skattemyndighetene be ikke om betaling med en pre-betalt debet card eller wire transfer. Hvis du skylder, eller tror du kan skylde føderale skatter og du får en av disse samtalene, henge. Kall til IRS på 800-829-1040. IRS vil arbeide med deg å betale det du skylder. Hvis du ikke skylder skatt, ring og rapportere hendelsen til Treasury Generalinspektøren for Skatteetaten på 800-366-4484.

Svindelforsøk. Kriminelle bruker Skattemyndighetene som agn i en phishing-svindel. Svindlere vanligvis sende e-post som hevder å komme fra Skattemyndighetene. De lokke ofte sine mål med en false Love av refusjon eller trusselen om en revisjon. De kan også sette opp en falsk nettside som ser ut som den ekte IRS.gov. Disse falske nettsteder har ofte IRS segl og annen grafikk å gjøre dem vises offisielle. Deres mål er å få deres offer å avsløre personlige og finansielle opplysninger. De bruker informasjonen de få å stjele identiteter og begå svindel.

Skattemyndighetene kontakte ikke folk om deres mva-konto. Eller byrået bruker e-post, sosiale medier, tekstil eller faks til å ta kontakt eller be om personlig eller økonomisk informasjon. Hvis du får en e-post som dette, ikke klikk på en kobling eller åpner vedlegg. Du bør i stedet videresende den til Skattemyndighetene på phishing@irs.gov. For mer om dette emnet besøk IRS.gov og velg "Rapportering Phishing" linken nederst på siden.

Ikke la skatt svindel ta moro ut av sommeren. Være oppmerksom på telefonen og phishing e-svindel som bruker Skattemyndighetene som en tablett. Besøk ekte IRS nettside, IRS.gov, for mer om hva du kan gjøre for å unngå å bli og hvordan du rapporterer skatt svindel.

Comment Stream