Blå mandag

Jeg stod op kl 7:15 for at gå i bad og tog min mørkeblå skjorte, cowboybukser og blå stribet sokker på. Kl 8:10 cyklede jeg hjem til Therese i Rugmarken, til brunch kl 8:30, under brunchen fik vi bacon, æg, pandekager, boller og juice. Efter maden gik vi alle ud for at tage et gruppe billede og spille lidt fodbold inden alle de voksne kom for at hente os over til gorilla parke.

Da nogle af de andre havde kørt to jeg hjem ca kl 10:15 fordi jeg ikke skulle med, underkørslen begyndte det at regne men jeg nåede at komme hjem og skifte til mit almindelige tøj. I mellemtiden spillede jeg lidt Minecraft på computeren,, Far cry 3 og skyrim på min xbox.

Kl 16:00 blev jeg kørt af min far ned til skovsøen på engen for at spille Bumperz/ Boble fodbold med de andre, da jeg og min far ankom var der nogle andre konfirmander der spilled, vi kiggede på indtil de andre kom. Jeg var på hold med Søren og Andreas. vores taktik var at Søren og Andreas skulle vælte alle de andre så jeg kunne score på de andres mål, til sidst syntes de andre der skulle være nogle andre hold. I mens nogle andre hold spiller fik vi en sodavand og en karamel, kl 17:00 sluted boble fodbold så mig og min far kørte hjem for at jeg kunne gå i bad og skift tøj til skjorte og nye bokser.

Kl 18:00 mødte vi alle ude foran Bones for at spise aftensmad, der var allerede bestilt mad til os vi kunne kun bestemme om vi ville have kylling eller spareribs med bonfriters og drake vare, jeg to spareribs og pepsi. Inde i restauranten så vi William og hans nye klasse de var nede under os, da alle var færdige var der softice med krymmel men da der kun var fem tilbage ingluderet mig gik maskinen i styker så resten ikke kunde få, til sidst gik vi hen til posten alle i en stor krybe, da vi var noget til det sidste lyskryds og det blev grønt blev nogle af os næsten kørt ned af politiet og de havde ikke udrykning.

Cr kl 20:00 kom vi alle der hen vi skulle alle vise deres sygesikringskort og billet, da man kom ind i det forreste rum afleverer man sin jakke og fik et kort med et nummer, i de andre rum var der en scene med en dj og to barde. Mig og Søren syntes der var alt for meget larm så vi gik ud og ranged hjem så vi kunde blive hentet, vi fulgtes ad ned til en

Comment Stream