Cartoons Show

internet tijdschrift voor  jong en oud

Hallo allemaal, welkom bij cartoonshow een internet website voor de wat jongere kinderen om zonder die vervelende enge filmpjes ertussen.

Inhoud opgave Cartoonshow van de maand februari 2013
  • Jerry's blog
  • Drako de draak pagina
  • puzzels

Jerry's blog

Hallo kinderen,

hadden jullie dat ook!! die vreselijke kou, brrr.. ik moet er niet meer aan denken, liep ik mijn muisenhol uit kom ik metteen in de kou brr.... oh wat was dat koud. gelukkig heb ik mn jas metteen uit de kast gehaalt kijk maar gelijk naar het filmpje hier onder wat ik met Tom heb uitgehaald.

Gr. JerryDrako de draak

De les van de limonade,

drako de draak zit buiten te spelen met zijn vriendje buzz de bij. buzz de bij zij: 'kom eens mee naar de mensen wereld, we vermommen je wel.' hij twijfelde nog even maar besluit toch mee te gaan. als ze eenmaal bij de poort van de mensen wereld zijn aangekomen dan gaat de verkleed kist open. hij pakt er een blouse en een stropdas uit met een klein brilletje is zijn vermomming compleet. ze gaan de mensen wereld binnen. wauw, riep hij al metteen want zoveel huizen op elkaar was hij niet gewent....

ze komen langs een wegrestaurant en gaan daar zitten, ze pakken de menu kaart. ff kijken.. maar wat is dat.. l-i-m-o-n-a-d-e?? laat ik dat maar proberen. dus ze bestelde 1 limonade. het draakje nam een slok en begon heel erg benauwd te worden. onee, ze moesten snel terug naar de poort.

ze kwamen aan in de draken wereld en hij ging snel naar huis. hij ging naar zn moeder en zei:'Mama, ik heb een of andere l-i-m-o-n-a-d-e gehad ' o jongen toch.. in limonade zit water. nou boontje komt om zn loontje je kunt nu een week niet vuurspugen.

- comentaar van drako:

ja, ik heb mijn lesje wel geleerd. 'in limonade zit water.'


puzzels

we hebben deze maand geen puzzels voor jullie maar wel een leuk knutsel filmpje.......

Comment Stream