Cheyney Group Associate Companies

Cheyney Design and Developments heeft vier belangrijkste geassocieerde bedrijven die betrokken zijn bij verschillende aanverwante bedrijfstakken. Zij zijn de volgende:

Frankrijk scannen, gevestigd in Beaujolais in de buurt van Lyon, Frankrijk, is een leverancier van röntgenapparatuur aan bedrijven die zich bezighouden met voedsel en productie van geneesmiddelen. Het is een lid van de Fractie van de Alliantie van Sapphire van x-ray systeem fabrikanten. Met strikte richtlijnen voor de kwaliteit van het product en de eliminatie van verontreinigingen in levensmiddelen en medicijnen producten helpt Frankrijk scannen apparatuur haar klanten voldoen aan normen van de regering door het verwijderen van vreemde lichamen zoals glas bits, steentjes en verschillende afval van deze producten, alsmede andere nonconformities zoals gebreken in vullen, gebroken producten en massa defecten. Frankrijk scannen, verzekert als technologische partner van haar klanten, haar klanten de hoogste kwaliteit prestaties van zijn apparatuur, alsmede de relevante diensten op het moment dat ze nodig zijn.

Deze waardevolle technologische tool helpt om eindgebruikers te voorzien van voedsel van goede kwaliteit en farmaceutische producten. De efficiëntie van het gebruik van high-tech hulpmiddelen om te bereiken deze kwaliteitsborging proces kan fabrikanten te handhaven van een hoog niveau van kwaliteit en handhaven van een hoog niveau van vertrouwen van hun klanten op hun producten.

Absolute Audio Visual Solutions, Ltd., gevestigd in Melbourn, South Cambridgeshire levert gebeurtenis managementdiensten en levert en verhuurt audio-visuele apparatuur voor bedrijfsevenementen in Cambridge en over de hele UK. Absolute Audio Visual Solutions biedt uitstekende technische oplossingen met haar lange track record van up-to-date kennis en ervaring in de industrie.

Voor muzikanten, kunstenaars, fase artiesten en organisatoren van evenementen is havingthe beste audio/visuele apparatuur een vitale behoefte. Live evenementen hebben geprofiteerd zo veel van de high-tech apparatuur wordt gebruikt vandaag. Absolute Audio Visual Solutions beschikt over de juiste apparatuur en oplossing voor diverse toepassingen.

Nieuwe Cambridge House zakencentrum biedt hoogwaardige accommodatie ontworpen voor kantoor- en onderzoek-en ontwikkelingsactiviteiten. De voorzieningen zijn geschikt voor twee-persoons serviced office suites tot omdat veel mensen nodig zijn. Het is gelegen in Litlington, slechts 4 kilometer van Royston en 16 km van Cambridge, met gemakkelijke toegang tot belangrijke wegennetwerken.

Het gebouw is omringd door aantrekkelijke aangelegde terrein en voorzien van privé in-en-uit-access wegen en 217 auto parkeerplaatsen. In het gebouw middensectie is een imposante volledige hoogte glazen atrium. Voorzieningen, zoals airconditioning conferentiekamers, 8-persoons lift en café kamer, zijn ook beschikbaar.

Sapphire Inspection Systems is de nieuwste ontwerper en fabrikant van end-of-line inspectiesystemen voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Het bedrijf ontwikkelt en produceert x-ray inspectiesystemen en distribueren metaal detectoren en wegers controleren. Met meer dan vijftig manjaar ervaring, kan Sapphire bieden ervaren diensten waaronder installatie, opleiding en servicecontracten.

Met deze geallieerde bedrijven omvat Cheyney Design and Development een heleboel gebied waarmee goede kwaliteit dienstverlening aan haar vele klanten.

Comment Stream