The Cindy Shearin Group Real Estate News Manhattan, Hong Kong, Kuala Lumpur

10 regler du behover veta innan du koper eller saljer ditt hem

Köper eller säljer ditt hem är en av de svåraste saker du kan behöva göra, och bostäder rapportdata kan endast lägga till förvirring.

En färsk rapport från The National Association of Realtors visade att om fler amerikaner köpt hem 2014, total försäljning halkade eftersom första gången köpare håller prissätts ut.

För en snabb impuls är här tips för första gången hem köpare navigera den skiftande marknaden. ABC News visade Spencer Rascoff, VD för Zillow, landets nr 1 real estate webbplats med mer än 90 miljoner användare varje månad. Rascoff utsågs en av Amerikas mest kraftfulla chefer under 40 av både lycka och Forbes. Och det är inte allt: vid 24 års ålder, han grundade webbplatsen online travel rabatt Hotwire och senare sålde sitt företag till Expedia.

Nu är han på ett uppdrag att hjälpa dig att få den bästa valuta för pengarna, oavsett om du är i marknaden för ett nytt hem eller vill sälja din befintliga en. Rascoffs nya bok, "Zillow prata: den nya regler för fastigheter," använder data för att avslöja fastigheter fiction och ge dig praktiska, pengasparande fakta.

Här är 10 pengasparande regler av fastigheter

1. bästa tiden att lista ditt hem

Rikstäckande, den bästa tiden är mitten av mars. Men om du bor i kallare klimat, det får skjuts till mitten av April. I varmare klimat är det lite tidigare i mars.

Internet har förändrat denna regel lite. Rascoff föreslog potentiella säljare vänta på tillströmningen av listor på våren att dyka upp på Internet, och den bästa tiden att listan är ett par veckor efter att tillströmningen.

2. ska du köpa värsta hem i stadsdelen trevligaste?

Nej, detta är en vanlig missuppfattning i fastigheter.

Miljontals bitar av data som analyseras för Rascoffs bok, "Zillow prata," bestäms den värsta hem i det bästa området inte kommer att uppskatta som snabbt.

3. manligt kontra kvinnligt: som fastighetsmäklare får du den bästa valuta för pengarna?

Enligt Zillows forskning, spelar kön roll. Zillow's data antyder om du vill köpa ett hem, leta efter en kvinnlig fastighetsmäklare. Hon kommer att vara mer villiga att förhandla och stänga affären snabbare.

Om du vill sälja ditt hem, kan du vara bättre söker en manlig fastighetsmäklare, som, enligt forskning, kommer att få dig närmare det ursprungliga utgångspriset.

4. är det bättre att alltid köpa istället för att hyra?

Du har hört dina föräldrar säger det, du kastar bort pengar om du hyr. Forskning visar enligt "Zillow prata," detta inte är helt sant.

Vanligtvis, om du kommer att vara i en fastighet i två eller flera år, ska du köpa det, Rascoff sa. Det finns dock undantag, beroende på var du bor. Det finns stora regionala skillnader i Miami, i Atlanta, i Detroit, sa Rascoff.

5. fakta eller fiktion: det handlar om plats

Du har ofta hört det handlar om att äga ett hem på varm plats plats. Rascoff sa att det är en stor fastigheter missförstånd.

"När du vet om en uppåtgående, varm kvarter, det har redan hänt," sade han.

6. Hur platsen en uppåtgående närområde innan det är populära

Ett ord: Starbucks.

Rascoff studerade hem inom en kvarts mil från Starbucks, och hans forskning avslöjade bostäder nära en Starbucks uppskattat på 96 procent över en period på 17 år, medan andra bostäder rikstäckande uppskattat på endast 65 procent.

7. när det gäller andrahandsvärde, är det bättre att renovera köket eller badrummet?

Badrum. Köpare har distinkt smak och kan inte som din dyra omforma med granit bänkskivor och en dekorativ backsplash.

"Spendera bara lite pengar sprucing upp hem, förbättra badrum, och du får en mycket bättre avkastning," Rascoff sade.

8. om jag renovera källaren, kommer det att öka min hem värde?

Nej. Slösa inte pengar att renovera källaren. Om du kan lägga till en berättelse i stället.

"Ett annat misstag renoverar en källare," sade Rascoff. "Folk tror oftast att renovera en källare är en stor investering. Problemet är köpare har distinkt smak. Vissa människor vill ha ett träningsrum i källaren, vissa personer vill ha en barnens lekrum, vissa personer vill ha en teater. Och vad du lagt ned på att källaren är kanske inte rätt beslut.

9. street namn fråga

Ett hus på Elm domstolen kommer att sälja för mer än ett hus på Elm Street.

Om du bor på en "domstol," "långt" eller "lane," kan ditt hem värderas runt 2 till 3 procent mer än en hem på en "boulevard" eller en "gata".

10. det finns pengar i siffrorna

Bo från numret 666 och nummer fyra.

666 är otur i amerikanska numerologi och kan minska värdet av ditt hem med 2 till 3 procent.

Comment Stream