Cindy Shearin Group Real Estate Nyheder: Køber du en Green Home?

Brug disse 6 Tips til at finde ud af!

Når man ser at købe eller leje et nyt hjem, de fleste købere i dag ønsker at være sikker på de får en energi effektive huse. En grøn hjem, i forhold til en, der er mere konventionelle, kan gemme sine beboere tusindvis - men hvordan kan du være sikker på, du får en grøn hjem før du underskriver papirerne? Her er 6 forslag, der skal hjælpe med at lette dit sind.

1. få kopier af tidligere Utility regninger

Dette giver så meget mening, det er en underligt flere mennesker gør det ikke. Spørg sælgeren til en kopi af elektriske, olie, gas og propan regninger for det seneste år. Priserne går op og ned, men regningerne skulle fortælle dig hvor mange gallons eller kubikfod eller kW huset faktisk bruges. Hvis sælgeren ikke har de faktiske månedlige opgørelser, har at elselskaber normalt denne oplysninger let tilgængelige. Hvis sælgeren er tilbageholdende med at give de oplysninger, der kan være et rødt flag fortæller dig at passe.

2. være opmærksom

Mens du inspicerende enhver hus, du tænker på at købe, spørge, om det har Energy Star bedømt apparater og energieffektive vinduer og døre. Du kan kontrollere for utætheder omkring vinduer og døre med et stearinlys. Ser for lav-flow VVS armaturer, en digital termostat, ordentlig isolering, lavenergi-belysningssystemer og tankless vandvarmere. Også tage tid til at inspicere opvarmnings- og kølesystemer. Er de energi hogs eller moderne højeffektiv enheder?

3. overveje de ekstra faktorer

Mange nyere boliger er LEED-certificeret, hvilket betyder, at de overholder standarder fastsat af den amerikanske Green Building Rådet. Også kigge efter solceller, vindmøller eller andre alternative energikilder. Hvis egenskaben har nogen af disse elementer, bede om at se vedligeholdelsesrapporter og spørge om hvilken som helst lokal eller påstå skattefradrag, som du muligvis berettiget til.

4. size Matters

Mindre boliger koster normalt mindre at varmen og cool de er også billigere at vedligeholde. Trenden mod større huse skiftende. Spørg dig selv, hvis du virkelig har brug for alle værelser i huset, du overvejer. Hvis ikke, dine penge kunne være bedre brugt på et hjem, der er mere i overensstemmelse med dine behov og livsstil.

5. investere i energi revision

Det vigtige ord er "investere". En energi revision vil koste dig et par hundrede dollars, men hvis det afdækker usete svagheder i det samlede energiforbrug i strukturen, det kan spare dig for tusindvis af dollars på vej. Ligesom med en strukturel inspektion, kan du bede sælgeren til at rette op på eventuelle mangler revisionen afdækker som en del af dit tilbud på ejendommen.

Inspektionen vil måle hjems air lækage, afgøre, hvor meget isolering der er og identificere problemområder. Ikke kun vil det give dig en bedre forståelse af ejendommen du overvejer at købe, det vil også hjælpe dig med at vurdere, hvor mange penge du skal bruge for at øge dens effektivitet når du ejer den.

6. opbygge nye med miljøvenligt byggeri

Hvis du planlægger at bygge et nyt hus, hyre en entreprenør med en dokumenteret ry for ved hjælp af miljøvenlige byggeteknikker og bæredygtige materialer. En erfaren builder vil vide om øko-venlige gulvbelægning, tæppe fremstillet af genanvendt eller bæredygtige materialer, lavt - eller no-VOC maling og finish og hvordan du tilføjer den maksimale isolering til dit nye hjem.

Købe en energieffektive grøn hjem vil betale store udbytte hver måned i lavere energiregninger. Brug denne kontrolliste for at sikre du får et hjem, der opfylder alle dine energi!

Comment Stream