Meredith Philips

...Mijn leven in vogelvlucht...

Quichairo & ik

Wie ben ik ..?

Ik ben Meredith Philips, geboren in Amsterdam. Op mijn vijftiende mocht ik naar het ROC Flevoland. Hier volgde ik de opleiding 'Directiesecretaresse/managementassistent' niveau 4. Deze heb ik niet behaald omdat ik in het laatste jaar zwanger werd van kindje Quichairo.

Zij hebben mij met een niveau 2 van school afgestuurd en sindsdien klim ik omhoog. Eerder heb ik de opleiding vz/vp 2 jaar gevolgd maar wegens prive omstandigheden moest ik verhuizen en kon ik deze niet af maken. Toen ik naar hengelo verhuist was wilde ik instromen in het tweede leerjaar. Dit kon niet dus heb ik besloten de opleiding secretaresse versneld te doen. Hiervan heb ik dus mijn diploma. Na een jaar verpleegkundige te hebben gestudeerd, volg ik nu de opleiding 'Verzorgende ig'.

Ik woon samen met Quichairo in Hengelo. Na mijn studie wil ik graag weer verhuizen naar het Westen.

Waarom heb ik gekozen voor deze opleiding:
Mijn uiteindelijke doel is een HBO - V diploma halen. Maar hiervoor heb ik eerst een basis nodig vandaar dat ik deze opleiding doe.

familie:

Ik kom uit een familie van 5 personen. Ik ben het derde kind. Mijn zusje en ik hebben een goede band, zij is dan ook heel vaak bij mij en dan doen we leuke dingen. Afgelopen jaar zijn wij naar Disneyland Parijs geweest en de volgende spot op ons agenda is het concert van Beyonce in KEULENNNN!!!!!!


Hobby's & eigenschappen:

Ik ben creatief, spontaan en ik hou van lachen :D:D. Verder kan ik ook heel serieus zijn. Dit zie je meestal terug in mijn werk. Ik heb doorzettingsvermogen en ga meestal tot het einde!!

Comment Stream