Westward Group for Tax and Estate Planning Advisors Tokyo Paris Review - De Fire Beste Årsskiftet Skatt Planlegging Tipsene

Jeg vet ikke om deg, men tiden mellom jul og nyttårsaften jeg innpakning opp årets innsamling mottak og setninger for skatt forberedelse.

Det er ikke gøy, men jeg ønsker å få en etappe på å få de beste skattelettelser for året.

Det er fortsatt tid til å gjøre noen viktige skatt trekk for å sikre at skatt regningen er så lavt som mulig for 2014 skatteåret.

Her er noen gode råd fra Atlantic stoler Private Wealth Management:

Harvest kapital tap å kompensere realiserte gevinster. Skattesatsen for langsiktige salgsgevinster for de som er i høyeste skatt braketten er 20%, pluss netto investeringer inntektsskatt på 3,8%.

La oss har si du tapt penger på et lager. Du kan selge en aksje eller fond (som har gevinst) for å kompensere for tap. Du kan også donere verdsatt aksjer til veldedighet for full markedsverdien av anleggsmiddelet å unngå salgsgevinster skatt.

Vurdere å konvertere til en Roth IRA. En Roth IRA er en bil som du betaler skatt i, men ikke betaler skatt på uttak. De gir mening hvis du tror avgifter kommer i fremtiden.

Husk at alle uttak av 401 (k)-kontoer er skattepliktig. Hvis du har begrenset skattbar inntekt for 2014 og grensene for høyere skattbar inntekt parentes gjelder ikke, kan så en konvertering være fordelaktig.

Maksimere pensjon plan bidrag. Hvis du har en IRA eller arbeidsgiver-sponset 401 (k) eller tilsvarende plan, vurdere et bidrag før årets slutt, hvis du ennå ikke har nådd grensen.

Hvorfor bidra til en avgang plan i år? Du bli ikke beskattet for bidraget (bare tilbaketrekning, som nevnt ovenfor). Bidrag vil også redusere hvor mye skatt du skylder i år.

Planlegging rundt spesifisert fradrag. Vanligvis mer spesifisert fradrag du har, jo mer du kan redusere regningen din skatt, til visse grenser. Her er hva IRS sier om diverse fradrag:

"Hvis du spesifisere fradrag på selvangivelsen, kan du trekke visse diverse utgifter. Du kan dra nytte av dette fordi et skattekort vanligvis reduserer din føderale inntektsskatt.

Du kan trekke fra mest diverse utgifter hvis de overstiger 2% av din justert brutto inntekt. Disse inkluderer utgifter som:

 • Urefunderte lønnskostnader.
 • Utgifter knyttet til søker etter en ny jobb i samme yrket.
 • Visse arbeidsklær og uniformer.
 • Verktøyene som trengs for jobben.
 • Fradrag kan to prosent grensen. Du kan trekke fra mest diverse utgifter hvis de overstiger 2% av din justert brutto inntekt. Disse inkluderer utgifter som:
 • Urefunderte lønnskostnader.
 • Utgifter knyttet til søker etter en ny jobb i samme yrket.
 • Visse arbeidsklær og uniformer.
 • Verktøyene som trengs for jobben.
 • Fagforeningskontingent.
 • Arbeidsrelaterte travel og transport.

Fradrag ikke underlagt grensen på to prosent. Noen fradrag er ikke underlagt de to prosentene av AGI grense. Noen utgifter på denne listen inkluderer:

 • Visse havari og tyveri tap. Dette fradraget gjelder hvis du holdt egenskapen eller ødelagt for investering. Egenskap som du holder for investering kan inkludere aktiva som aksjer, obligasjoner og kunstverk.
 • Spilletap opp til gambling gevinst.
 • Tap fra Ponzi-type investeringer ordninger.

Mange utgifter er ikke fradragsberettiget. For eksempel kan du ikke trekke personlig levende eller familie utgifter. Rapportere av diverse fradrag på tidsramme en, spesifisert fradrag. Husk å holde oversikt over din fradrag som en påminnelse når du arkiverer skatter i 2014."

Mitt forslag er å begynne å gå gjennom kvitteringer, kredittkort og bankkontoer nå. Her finner du en skattekiste av utgifter. Hvis de er fradragsberettiget, er det som en liten feriegave.

Comment Stream