Deep Blue Group of Company Madrid Networks: Logistikk Outsourcing forsterker Supply Chain risiko, selvforsvar Tips

Logistikk outsourcing, globale forsyningskjeder og kostnadsreduksjoner er utsette selskaper til høyere nivåer av supply chain og business avbrudd risiko, sier forsikringsselskaper og risiko ledere.

For å møte slik risiko, sier ekspertene Speditører bør søke så mye åpenhet som mulig og betale nærmere oppmerksomhet til deres Last ordninger enn outsourcing har forlatt dem i vanen av betaler.

"De pleier i mange tilfeller å gi den til logistikk tredjepartsleverandører og si: ' La meg vite når den dukker opp," sa kaptein Andrew Kinsey, senior marine risiko konsulent ved Allianz. "De ikke forstå som bærer den, hvor mange ganger det blir flyttet, transshipped, sette inn i materen fartøy eller på lektere, etc."

WM. Morrison supermarkeder MRW.LN +0.27% PLC i Storbritannia løser dette gjennom bruker en viktigste rederiet og bygge en person fra selskapet i sine kontorer. sa Martyn Jones, gruppe konserntjenester direktør i selskapet. "Vi har absolutt åpenhet rundt hvor beholdere er når de forlater fabrikken, hele veien gjennom til havnen, på et fartøy og over vannet," sa han.

Kostnadene ved ikke å forstå kjede av varetekt på lasten kan potensielt utgjøre så mye som 10 ganger direkte verdien av tapte varer, når driftsavbrudd og andre kostnader er priset inn, sa Linda Conrad, direktør for strategisk risiko, Zurich Global, Corporate i Nord-Amerika. Hun bemerket at marine forsikring vanligvis ikke dekker kostnaden for forsendelsen forsinkelser, og selskaper er mer utsatt i sammenheng med rettferdig-inne-tid lagerstyring, spesielt når innkjøp og risiko funksjoner ikke koordinere. "Hvis du kjører akkurat i tide, hva skjer i tilfelle?" spurte hun.

Selskapenes egne kostnadsreduserende tiltak er ikke den eneste kilden til eksponering. Rederier, hardt rammet av nedgangstider, har vært å øke effektiviteten via stordriftsfordeler skala og drivstoff bevaring, men disse tiltakene kan også utsette Last høyere risiko.

Comment Stream