Deep Blue Group of Company Madrid Networks

Verktøy og tips for dagens kapasitet crunched markedet

Økende godstransporten kan være velkomne nyheter for meglere, tredjeparts-logistikk (3PL) og bærere, men med driveren mangel holde tilbake næringen ekspansjon, finne frakt bæreevne forblir en stadig tilstede og større utfordring.

"Godstransporten vokser pent på år-over-år basis for de fleste lastebil sektorer som økonomisk vekst lyser," sa Bob Costello, sjef økonom ved American lastebil foreninger under årlige ATA Management konferansen & utstillingen. "Men industrien er har en vanskelig tid å legge lastebiler på grunn av driveren mangel, som er så ille som noen gang og forventes å bli verre i nær fremtid."

Finne kapasitet til avsender behovene krever en kombinasjon av verktøy for å samle og håndtere informasjon, sammen med en forståelse av markedet på et gitt tidspunkt i tid. Ekspertise innen kostnader, frakt transport prosessen, og Flo og fjære kapasitet basert på økonomisk og sesongbaserte trender er verdifull. Det er også avgjørende for frakt meglere og 3PLs å vite transport utgifter planene til avsendere for å kunne måle deres respektive kjøpekraft for transporttjenester.

Data på transportør og operasjonell praksis er uvurderlig. Grunnleggende informasjonen bør omfatte flåten størrelser, utstyr og traktor-trailer prosenter. Som et ytterligere mål på tilgjengelighet, kan kunnskap om mengden av utstyr som er dedikert til lang hale, kontrakt og regionale operasjoner være svært nyttig. Like viktig for frakt meglere og 3PLs, er et forhold med bærere som aksjer forhånd kjennskap til frakt behov. Dette bidrar ikke bare adressen kapasitetsbehov, kan det også hjelpe operatører eliminere kostbare tom miles.

Bevæpnet med denne informasjonen, kan meglere og 3PLs gjøre de mest effektive beslutningene og fange utstyr før den tilordnes andre steder i tider med mangel på kapasitet. Som utgangspunkt, vil utføre en omfattende gjennomgang av systemene allerede på plass bidra muligheten til å utnytte hver mulighet til kapasitet. Dette inkluderer tilgang til truckload og LTL, intermodal, frakt håndtering og konsolidering tjenestetilbud.

Vellykket frakt meglerhusene og 3PLs forstår at de krever løsninger for informasjonsadministrasjon som gir muligheten til å raskt legge til nye kunder og angi laster bruker en forhåndskonfigurert arbeidsflytprosess, og raskt finne kapasitet for sine kunder ved hjelp av en rekke interne og eksterne kilder, inkludert både offentlig og privat styrene.

Hvis finner lastebiler å dekke laster er den første utfordringen for meglere, 3PLs og Speditører; sørge for at de finner den beste tilgjengelige transportøren på den laveste tilgjengelige prisen kjører en nær andre. Effektive systemer leverer tilgang til alle kjente forhandlede priser med bærere. De gjør det ved å tilby sanntids tilgang til gjeldende og historisk rate data basert på hva som ble betalt i siste, og hva andre i bransjen nå betale for lignende laster på lignende baner.

Mens disse løsningene gir informasjon som hjelper sikre priser som gir akseptable marginer, er det også utfordringen med å sørge for hver carrier oppfyller avsenders. Tilgang til informasjon som bekrefter legitimasjonen for hver transportør før tilbyr en belastning er avgjørende. Dette bør inkludere forsikring dekning, legitimasjon og sikkerhet rangeringer.

Løsninger bør tillate brukere å enkelt og nøyaktig håndtere den enorme mengden av informasjon som deles i et vellykket forhold mellom en megler, 3PL, avsender og transportør. Dette gjelder særlig i operasjoner som håndterer store mengder frakt. Tapt informasjon eller misforståelser som fører til misfornøyde kunder er bare ikke akseptabelt.

Robuste funksjoner samle og opprettholde transaksjonsbaserte og samhandling brukerdata og gjøre disse tilgjengelige for analytics programmer er viktig. Disse systemene må også forenkle samarbeid med metodene foretrukket av hver fraktselskapet og speditøren, inkludert EDI, e-post eller webportaler.

Finne tilgjengelig kapasitet for avsendere er bare en del av løsningen som gjør topp-produserende meglere og 3PLs mer vellykket. Ekte tastene er verktøy som samler og sømløst integrere og administrere data og gir innsikt i informasjonen som kan brukes til å ta smartere og mer effektive beslutninger. Her er fem tips for å kunne sikre bærer kapasitet:

1. Forstå frakt transport og avsender/kapasitet må basert på økonomiske trender og transport utgifter planer.

2. Forenkle samarbeid med metoder foretrukket av alle parter.

3. Har informasjonsinnsamling og verktøy som inkluderer en arbeidsflytprosess for å legge til nye kunder, angi laster og tilgang til priser for å sikre akseptable marginer.

4. Vedlikeholde dataene for analytics programmer og informasjon om transportøren ledelse og operative rutiner for å måle disponibel kapasitet og legitimere transportør.

5. Rutinemessig utføre en gjennomgang av de nåværende systemene og deres effektivitet i å hjelpe deg å utnytte hver mulighet til å finne kapasitet.

Hope Federer er den vertikale føre for meglere på MercuryGate International. Med over 14 års transport erfaring, hun leder teknologien implementering, etter implementering kundestøtte, og arbeider med produktutvikling til stasjonen produktforbedringer. Hun har hatt en rekke lederstillinger innen transport Management, corporate og systemer utdanning, strategiske carrier innkjøp og corporate priser.

Comment Stream