Delamere Pennine Associates: Markedsforing

Definisjon: "markedsføring er prosessen med å bli gravid, priser, fremme og distribuere, ideer, varer eller tjenester, for å lage børser som nytte forbrukere og organisasjoner. For å oppnå dyktige markedsføring bland vi blanding av disse fire ansvar." Les mer. - presentert av vår markedsføring Editor. Les også dette utvidet definisjon innsendt av en av våre klienter.

DIN - BUSINESS

 • Når vi tenker på markedsføring virksomheten, det innebærer mye mer enn bare å plassere annonser i aviser, magasiner, Internett, radio eller TV, har vi også finjustere markedsføring målene for vår virksomhet. For å lese en utmerket artikkel kalt "Sette din markedsføring mål".
 • Forstå markedsføring vitenskap - grunnlagt i 1961, er markedsføring Science Institute "en lærende organisasjon dedikert til bro mellom markedsføring vitenskap teori og virksomheten praksis." Instituttets arbeid inkluderer akademisk forskning på en rekke markedsføring fag og emner av betydning for virksomheten. På hjemmesiden, kan besøkende lære om instituttet via seks seksjoner med nyheter, forskning, hendelser og publikasjoner. Publikasjoner området er et godt sted å starte, som det inkluderer arbeidspapirer konferansen oppsummeringer og informasjon om siste forskningsprosjekter. Ikke alle materialene er tilgjengelig gratis, men mange av dem har grunnleggende Sammendrag. Flytte på, inneholder forskningsområdet informasjon om kommende forskningsprosjekter, sammen med informasjon om forskning konkurranser. Området er rundet av i Nyheter-området, som inneholder oppdateringer om instituttets research associates og kommende konferanser og forelesninger.
 • Markedsundersøkelser – Den Delamere Group er nå fremme, forskning og markeder, Inc. som er verdens ledende kilde til internasjonal markedsundersøkelser og markedsdata. Forskning og marked liste over 700.000 av store vitenskapelige publikasjoner fra verdens ledende forlag, konsulenter og analytikere å gi våre kunder de nyeste dataene på internasjonale og regionale markeder, viktige næringer, toppen selskaper, nye produkter og de nyeste trendene.
 • Når det gjelder markedsføring og fremme bedriften med forskjellige kanaler for kommunikasjon og media tilgjengelig, har du egentlig to valg.
 • - Bruk din egen ansatte og eksisterende personell og gjennomføre markedsføring kampanje "in-house" og bruke de ulike ressursene og oppført på vår markedsføring sider, som alle er prøvd og testet og er trygt anbefales av firmaet.

  - Eller du kan bruke tjenestene til en anerkjente og suksessfulle markedsføringsfirma som Delamere & markedskommunikasjon. Valget er ditt, men i dagens konkurransepregede du kan ikke overse behovet for positiv og aggressiv markedsføring politikk hvis du ønsker din bedrift å lykkes og vokse.

 • Alle bedriftseiere trenger å være klar over de beste verktøyene til å oppnå målet om deres online eller offline markedsføring derfor har vi listet opp de ulike verktøyene som vil hjelpe deg å oppnå dette målet. En omfattende liste av anbefalte produkter og tjenester ved Delamere Marketing, klikk her.
 • Flott verktøy for å øke salget - Cash inn på e-handel boom av hjelpe forhandlere Lær om verdien av stedet tilbud å umiddelbart øke salget, e-abonnenter og sosial fans. Justuno gir kraftig nettsted verktøy til over 15.000 nettforhandlere og er et flott verktøy for å øke deres nettside konverteringer. Les om våre cients 67% salget øke med Justuno - studie
 • Handel viser skjermer & utstillinger - episke viser tilbyr en komplett linje av bærbare, modulære og tilpassede handel viser skjermer og utstillinger. Mer enn bare et mantra eller selskapet slagord, de episke viser fokuserer på bare ett mål: å gjøre handel viser lettere for våre kunder. Klikk her
 • Delamere markedskommunikasjon & Services - på grunn av økende etterspørsel etter markedsundersøkelser, utarbeidelse av pressemeldinger for små og mellomstore bedrifter, Delamere-Pennine Associates, markedsføring divisjon, tilbyr en høy kvalitet pressemelding distribusjon service nå tilgjengelig til en rimelig pris. Vi tilbyr også multimedia løsninger distribuere lyd, video og bilder presentert med pressemeldinger. Besøk webområdet Delamere markedsføring og kommunikasjon for en nærmere titt på våre tjenester, kunder og ressurser som tilbys.
 • Video markedsføringsstrategi for å utvide virksomheten din (Lær hvordan tiltrekke, merke, konvertere og glede publikum) - konsis kurset vil gi deg video markedsføring strategi for å tiltrekke ideelle publikum, kontakt med dem ved hjelp av kraftig merkevare historier og konvertere dem til glede kunder. I denne videoen treningsprogram, vil du lære å lage videoer som leverer på dine forretningsmål av indentifying innholdet som publikum faktisk ønsker å se. Så du lære hvordan å optimalisere videoene dine for å maksimere dine synspunkter og avkastningen. Kurset inneholder lett-å-følge videoforelesninger som får deg opp og kjører raskt slik at du kan komme videre med hva du gjør best - utvide virksomheten din. Video markedsføringsstrategi for å utvide virksomheten din.