Domeinnamen en websites te koop

Mooie domeinnamen en leuke sites te koop

Domeinnamen en websites

Domeinnaam voor website voor duurzaamheidsdoelstellingen van gemeenten in Nederland. (hosting: hostnet)

Domeinnaam, facebookpagina en twitteraccount met betrekking tot de Nijmeegse 4-daagse. Leuk voor de aankomende 99e en 100e vierdaagse van Nijmegen. Twitteraccount heeft 1200 volgers (wandelaars en ondersteuners). (hosting: hostnet)

Domeinnaam voor oneshop website met box vol duurzame artikelen. Installatie van One-shop op dit domein is inclusief in de overname. (hosting: hostnet)

Domeinnaam voor vraag en antwoordsite over mobiliteit. Kijk eens voor een voorbeeld op duurzaamheidsbalie.nl Basis wordpress template als voorbeeld kan mee geinstalleerd worden. (hosting: hostnet)

Domeinnaam voor groensponsoring concept. Te koop inclusief template om rotondes aan te melden  en onder de aandacht te brengen. (zie townfunding template). (Hosting: hostnet)

Domeinnaam voor Truckersapp. De app is nooit ontwikkeld maar het concept wel en zal mee verkocht worden bij dit domein. Leuk voor truckerscafe's of restaurantketens. (hosting: hostnet)

Sociaalmedia site voor voetbalfans. Alles is mogelijk om een leuk netwerk voor voetbalfans te bouwen. Domeinnaam is inclusief huidige sociaalmedia website en domeinnaam www.soccerplaza.nl. Wilt u kijken hoe het werkt maak dan eenvoudig een account aan. (hosting: transip- maatwerk)

Webshop met alles voor 2,50 euro. Webshop werkt via micropayment en is eenvoudig aan te passen. Betaling via SMS-dienst op website. Domeinnaam en website inclusief domeinnaam 250cent.nl zijn te koop. (hosting; transip -maatwerk)

Affliliate-site van bol.com voor de verkoop van de Gearfit van Samsung. Inclusief de volgende domeinnamen: gearfitnieuws.nl, gearfitblog.nl en gearfit.be (hosting: transip - Wordpress)

Domeinnaam voor concept met betrekking tot plattegronden. (hosting: transip)

Domeinnaam voor affiliate concept met betrekking tot NS-dagkaart aanbiedingen van online winkels. (hosting: transip)

Domeinnaam voor beveiligingsbedrijven

NIET MEER BESCHIKBAAR. IN AFWACHTING VAN SAMENWERKINGSPROJECT.

Website om eenvoudig een qrcode te maken. Leuk op te waarderen met adwords-campagne. (hosting: mijndomein)

Kopen!

Vragen!