bayern munich voetbalshirts Meld

bayern munich voetbalshirts Meld u middenvelder kongduobiya, Defender Miranda en Murillo, Inter Milaan centrum terug Mihaylov nog steeds soepel draait, vast te stellen en op de aanval, inter ook hoop te winnen.

Italië-voetbal dat onder zijn met Chelsea op Colombia vleugelspeler Kua Derado overdracht onderhandelingen. Na inter van doel is eigenlijk het Chelsea bruikleen bij Fiorentina spits Nachal, maar de speler zelf zal blijven om te verblijven in Florence, Florence, en ook paraatheid voor 18 miljoen euro om het te kopen, en Inter Milaan zal kijken naar andere spelers.

barcelone voetbalshirts Sky sport zegt Inter Milaan nu wil invoeren van een andere titel in de Chelsea-spelers, overdracht dit jaar 33,4 miljoen euro overgaan naar Chelsea komende winter met Wang geprezen Derado aangedrongen, de Colombia spits dan leven is niet gemakkelijk op Stamford Bridge en hij hoort niet thuis in de Premier League kampioen. Sky Sports News zegt Kwame Ivan Cuadrado prestaties in de America's Cup is ook zeer bleak, laat niet een persoon die zijn vertrouwen en klaar voor Inter Milan op de lening en in 2016 te kopen uit manier in te voeren, meer kritische houding van de Chelsea, Sky Sports News zegt Mourinho dreigt te accepteren inter de aanbieding zal bogen op Derado op lening, Chelsea ook wachten op de komst van verdere contacten.

Maar lof Ivan Cuadrado is niet het enige doel voor Inter Milaan, Sky Sports genoemde Mancini ook een derde keuze, Napoli van België International Maertens, Sky Sports zei dat Maertens wil stoppen met het team deze zomer, Surrey hebben, omdat hij niet de nieuwe coach tactische systeem past.

Naast Sha Qi teams kunnen ook bevestigen, zei zijn agent, Sha Qili wilde voor een verblijf in het team, en team volgend seizoen zal hebben meer kansen om te behoren tot hem.