מגישות: נעה ועדן

נמר המדבר

.נמר המדבר נמצא בסכנת הכחדה גדולה מאוד, הוא מאוד נפוץ כיום במדינות ערב ובישראל

ממלכה: בעלי חיים

מערכה: מיתרניים

מחלקה: יונקים

סדרה: טורפים

משפחה: חתולים

סוג: פנתר

מין: נמר

תת מין: נמר המדבר

.הזכרים שוקלים בממוצע 30 קילוגרמים, והנקבות שוקלות בממוצע של 20 קילוגרמים

.הנקבות בדרך כלל צדות לגוריהם את האוכל

.פרוותו של נמר המדבר כמו כל הנמרים היא צהבהבה עם נקודות שחורות\ חומות

:מקורות מידע שהשתמשנו בהם

ויקיפדיה

ynet

Comment Stream