Dyman Associates Insurance Group of Companies Tokyo Reviews

5 steg till billigare priser bilförsäkring

Måste alla som kör bilförsäkring, men ser den månatliga premien försvinner från ditt bankkonto kan fortfarande skada. Även om försäkringen är en nödvändighet för de flesta människor, finns det några försökte-och-true sätt att hitta billig bilförsäkring.

1. bunta din täckning

Kunder kan vanligtvis få rabatt genom att köpa flera försäkringar genom samma företag. Om du bara behöver Bilförsäkringar, kommer detta inte vara mycket hjälp, men om du köpa husägare eller hyresgäster täckning, eller om du försäkra flera bilar, bör du räkna med lägre priser.

2. ompröva dina planer och gränser

Aldrig är det klokt att ha mindre täckning än du behöver, även om det får du billigare bil försäkring. Välja lägre gränserna för skadeståndsansvar kan spara pengar, men det kan komma tillbaka för att hemsöka dig om du är på fel i en olycka. Du bör alltid ha tillräckligt ansvar täckning att skydda dina tillgångar – inklusive en paraply politik, om din auto politikens gränser inte är tillräckligt hög.

Men kanske du att trimma din täckning på andra sätt. Har en gammal bil? Släpp omfattande och kollision täckning, och överväga att använda vad du skulle betala premierna mot din nya bil-fonden. Och kontrollera att du inte har dubbla täckning. Till exempel, inte du behöver bogsering och arbete täckning om du är medlem i AAA.

3. försök användning-baserad försäkring

Om du är villig att ge ditt försäkringsbolag tillgång till mer information om dina körvanor, kan du spara pengar på Premier. Progressiva och staten Farm, tillsammans med andra försäkringsbolag, nu erbjuda användning-baserad försäkringsprogram.

Med användning-baserad försäkring lägger du en enhet i ditt fordon som registrerar vissa uppgifter, bland annat hur mycket du kör och hur plötsligt du bromsa. Om enheten visar att du kör mindre ofta än genomsnittet eller att du tränar säkert drivande beteende, får du en rabatt.

Tänk på att medan försäkringsbolag säger att flesta kunder får rabatter, registrera dig för användning-baserad försäkring inte kan spara pengar. Och privatlivet förespråkare har uttryckt farhågor om sådan försäkring, särskilt det faktum att den tillåter försäkringsföretagen att berätta – med en hög grad av noggrannhet – där du kör. Om du är bekymrad över Big Brother, leta efter besparingar på andra håll.

4. välja en högre självrisk

Din självrisk är det belopp du betalar för täckt reparationer innan din bilförsäkring kickar in och betalar resten. Det står att anledningen till att öka mängden av din självrisk skulle leda till en lägre premie, men förare i vissa områden kommer att se bättre resultat än andra. Och kom ihåg att du kan behöva betala din självrisk en dag, så inte begå ett belopp som är mer än du har råd. Hålla beloppet i en krisfond ifall du behöver den.

5. shoppa runt för billig försäkring

Lojalitet är en stor kvalitet och vissa försäkringsbolag belönar långvariga kunder med rabatter. I andra fall kommer ditt försäkringsbolag ta din fortsatta verksamhet som en ledtråd som de kan jack upp dina priser. Och vissa försäkringsgivare är helt enkelt vänligare än andra familjer med teenage drivrutiner eller drivrutiner med ojämn records. Det är alltid smart att samla några citat kring förnyelse tid, även om din eller din familjs försäkring behov inte har förändrats, att se till att du får det bästa erbjudandet.

Äger du ett företag? Är det igång och gör framgångsrikt? Vill ett företag som arbetar för ditt företag så flitig som du är? Utan att behöva oroa dig och väljer Dyman and Associates Insurance. Vi försäkrar dig om att du har valt ledande Business Insurance. Följ oss på Twitter @DymanAssocIns för fler uppdateringar.

Comment Stream