Om Foto ly I Deep Blue Group Media Madrid Rome Italy Paris

Om Giorgio Scala

deepbluemedia.photoshelter.com er den nye nettstedet dedikert til salg av bilder av Deepbluemedia Srl, et selskap som opererer i over tyve år i kommunikasjon industrien, som spesialiserer seg på sport og dyreliv fotografering.

Siden 2009 Deepbluemedia Srl har utvidet sin horisont: det håndterer Webcasting og akkreditering service på noen av de viktigste hendelsene av internasjonale svømming, og er aktive innen fotografering kurs.

Hittil Deepbluemedia Srl har et arkiv av hundretusenvis av bilder i 40 Tb harddisker, styrte takket være hos samarbeidspartnere lærling fotografer, ofte kommer rett fra fotokurs.

Biografi om George Scala

Grunnlegger av Deepbluemedia Srl Giorgio Scala, fotografere bassenger og innholdet siden 1982. Den verden føderasjonen av svømming (FINA), EU (LEN), italiensk og russisk svømming, har utnevnt deres offisielle fotografen. PhotoManager verden svømming VM Roma 2009, og europeerne siden 2005.

Etter en liten parentes (ti år i parkene av Øst-Afrika 1992-2002) tilbake han for å ta vare på de akvatiske disiplinene, etter OL i Beijing og London, VM i Montreal, Melbourne, Roma og Shanghai og europeerne Madrid 2004 Debrecen 2012.

Stolthet at siden 2009 den internasjonale Hall ofg Fame har utstilt noen av hans bilder, sammen med de av det sport bilder.

deepbluemedia.photoshelter.com er det nye Deepbluemedia Srl online shopping området.

Deepbluemedia Srl er et selskap i kommunikasjonsindustrien fra tjue år, og det er spesialisert i sports- og naturfotografering.

Siden 2009 er vår nye utfordringen kringkasting og akkreditering service for den viktigste internasjonale svømme konkurranse, og fotografering kurs.

Deepbluemedia Srl har en stor bilder arkiv (ca 40 TB) organisert og administrert av en eksellent stab av fotografer og lærling fotografer, ofte kommer fra fotokurs.

Les dette innlegget her

Comment Stream