Dyman Associates Insurance Group of Companies, Sääntelyviranomaisten puuttua vakuutus-lisenssin porsaanreikä

Sääntelyviranomaisten puuttua vakuutus-lisenssin porsaanreikä

Sääntelyviranomaisten ympäri maata ovat ryhtyneet toimiin paikata porsaanreikä, jonka avulla välittäjät, jotka on estetty turva-alan myy vakuutuksia ja muita taloudellisia tuotteita.

Rahoitusalan sääntelyviranomainen sanoi se ensi kuussa alkaa tarjota valtion vakuutus sääntelyviranomaiset Kuukausiraportti vastaisia pankkiiriliikkeet kurinpidollisia toimia. Wall Streetin itse säädin tällä hetkellä lähettää raportin, jossa esitetään yksityiskohtaisesti, kun välittäjä on estetty tai keskeytetty, vain valtion arvopaperimarkkinavalvojien.

FINRA haluaa "olla varma, että kaikki valtion vakuutus sääntelyviranomaiset saavat nämä tiedot", tiedottaja sanoi.

Joissakin valtioissa sanoi ne liikkuvat myös kaventamaan kuilua niiden arvopaperit ja vakuutus yksiköiden että niiden vastaukset ovat enemmän koordinoida minun jälkeen Finra baareja pörssimeklari teollisuuden huonosta käytöksestä.

Wall Street Journal tammi julkaisi artikkelin yksityiskohtaisesti klo kertaa viallinen koordinointia valtion arvopaperit ja vakuutus osastot.

Joissakin valtioissa vakuutus osasto ei ole automaattisesti ilmoituksen, kun agentti estetty turva-alan. Muissa valtioissa on viive kuluu toteuttamat arvopapereiden osasto ja toteuttamat vakuutus puolella.

Lehdessä äskettäin tutkinut arvopaperi- ja vakuutusala tietueiden 395 välittäjät, jotka 2013 kiellettiin pysyvästi jäseneltä Finra turva-alan. Alkaen 1 Joulukuu vähintään 13 % vanhentunut välittäjät edelleen niiden vakuutus lisenssit analyysi osoitti.

Comment Stream