Elliott and Associates Global Energy Review Europe Tokyo Paris Asia: Top 10 ympäristön virheet Abbott hallitus

12 kuukauden jälkeen sen vaalien Abbottin hallituksen holtiton huonon ympäristön on tuominnut australialaisia enemmän saastunut, sairaampi ja vähemmän turvallisen tulevaisuuden.

Ei pitäisi olla mitään syytä, miksi konservatiivinen hallitus ei voi olla hyvä johtaja ympäristön. Luomaan enemmän uusiutuvaa energiaa ja vähemmän likaisia ja vaarallisia saastuminen on hyvä Blue Bloods, toverit, PUP-piirakat ja Greenies keskuudessa.

Hyvä ympäristön hoito turvaa luonnollinen elämää ylläpitävä järjestelmä, johon koteja, kaupungit ja elintarviketuotantoon käytettävien tilojen riippuvaisia. Nämä elämää ylläpitävät järjestelmät on luotu paikkoja rakastamme ja lajeja me kunnioitamme ja arvostamme.

Ääriliikkeet Abbott hallitus istuu hankalasti perinnön kanssa edellisen konservatiivihallitukset.

Se oli Robert Menzies "joka allekirjoitti ensimmäisen Etelämannersopimukseen vuonna 1960 Malcolm Fraser ensin julisti Kakadu kansallispuistoon ja allekirjoitettu Japanin kanssa suojelemaan muuttavia lintulajeja.

John Howardin hallitus perusti National Greenhouse Inventory ja National Carbon Accounting System ja sitoutunut 10000000000dollari käsitellä kansallisia vesiturvallisuutta.

Vain seitsemän vuotta sitten, John Howard ympäristöministeri sanoi: "... me kaikki tiedämme, että alas radan, vuosisadan puoliväliin mennessä, meidän täytyy olla maailmassa, jossa kaikki meidän sähkön ja suurin osa energiasta on nollasta päästölähteitä, me tiedämme, että ".

Kontrasti että pragmaattinen näkemys on äärimmäisen ja regressiivinen lähestymistapa Abbott hallituksen ympäristöä kohtaan.

Vuonna Abbott hallituksen ensimmäinen vuosi, me arvella nämä ovat 10 pahinta esimerkkejä:

Kumoamisesta hiilen hinta, lähtee Australiasta ilman tehokasta ilmastonmuutoksen politiikkaa.

Hiilen hinta ei ainoastaan vähentänyt Australian hiilen pilaantumista, se myös auttoi vahvistamaan maailmanlaajuisia toimia leikata pilaantumista. Kumoamisesta työskentelee kansallista politiikkaa puuttua merkittävin uhka maamme oli turha askel taaksepäin. Asiantuntijat eivät usko hallituksen Direct Action politiikka toimii. Australia nyt ei ole tehokasta kansallista politiikkaa ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Yritetään poistaa luettelosta Tasmanian maailmanperintöluetteloon metsiä.

Hallitus yritti saada YK delistata 74000 hehtaaria maailmanperintöluetteloon listattu Tasmanian metsistä. Se pani myös kirves historiallisen rauhansopimuksen "välillä luonnonsuojelijat ja puuteollisuus.Rauhansopimusta, hennon neuvoteltu yli kaksi vuotta, tasoitti tietä kestävämmän tulevaisuuden teollisuuden ja valtion.YK ponnistelujen ansiosta ACF ja muiden suojelutahojen ja meidän kannattajien hylkäsi Australian ehdotusta.

Poistaminen Ilmasto komission ja yrittää poistaa Clean Energy Finance Corporation (CEFC) ja Australian uusiutuvan energian viraston (ARENA), säilyttäen fossiilisten polttoaineiden tuet.

Vuosittain liittohallitus kuluttaa enemmän tukemiseen, fossiilisten polttoaineiden teollisuuden kuin julkisen koulutuksen. Sen sijaan investoinnit puhtaan energian kautta CEFC ja areena on pieni. Ja CEFC tekee rahaa!Ilmasto komissio on elin, jonka tehtävänä on tarjota oikeaa ja olennaista tietoa ilmastonmuutoksesta yleisölle.

Tarkistamalla tavoite uusiutuvan energian.

Tavoite uusiutuvan energian auttaa ajavat investointeja puhtaaseen energiaan tutkimukseen, kehittämiseen ja käyttöönottoon. Se alentaa sähkölaskut ja saastumista. Tarkistamalla RET on de-stabiloitua puhtaan energian teollisuudessa, viivästynyt miljardien dollarien arvosta investointeja ja vaarantaa jatkoi investointeja, kasvua ja työllisyyttä.

Tarkistaa verkoston kansallisten mertensuojelualueiden.

Vaikka Kokoomus ylpeä meren perintö alla John Howard, joka suuremman suojan Great Barrier Reef ja aloitti Marine Bioregional Suunnitteluprosessi, Abbott hallitus on pyrkinyt tarkistamaan ja heikentää Australian maailmankuulu verkosto meren suojelualueita.

Luovuttamalla kansallisen ympäristölainsäädännön hyväksymistä valtuudet osavaltioiden hallitukset.

Ilman kansallista johtajuutta, meidän kansallinen ympäristölainsäädäntö aarteita ei voi suojata.EPBC Laki on Australian keskeinen liittovaltion ympäristönsuojelu laki.Liittovaltion hallituksen suunnitelmista siirtää pois sen tehtäviensä ristiriitainen hallitusten on huono uutinen ympäristölle, mutta hyvä uutinen hiilikaivostyöläisten ja hiilijuonnekaasu kehityksestä.

Hyväksymisestä Carmichael minun.

Carmichael on Australian suurin kaivos ja tulevat tuhoisin vaikutuksia. Hiiltä Carmichael kaivoksen lähetetään kautta Great Barrier Reef.Kaivos ottaa 297000000000 litraan Vesivarojen ja tuhota elinympäristön uhanalaisten kuikka peippo. Kun palanut, hiilen kaivos vapauttaa valtavia määriä ilmansaasteita.

Leikkaamalla menoja luonnonsuojelua.

+483.800.000dollari On leikattu luonnonsuojelun ohjelmia korvaamalla Huolehtiminen maamme ja Landcare uusi, kapeampi National Landcare listalle.

Poistaminen National Water komissiolle.

NWC edellyttäen riippumattomia arviointeja julkisen edistyksen hoitaa vesivaroja kestävällä tavalla. Sen poistaminen luo enemmän mahdollisuuksia pikakelauksella luonnonvarojen hyödyntämisen ja padon rakentamista Pohjois-Australiassa ja heikentää ympäristönäkökohtiin.

Defunding Ympäristö Puolustajat toimistot.

Defunding edos tarkoittaa australialaiset eivät pysty puhua puolestaan, varmistaa ympäristöissä ne arvon huolta ja pitää poliittisten päättäjien rehellinen.

Vastaa hallitus turvaa elämää ylläpitäviä järjestelmiä, joista me kaikki olemme riippuvaisia puhdasta vettä, ilmaa ja ruokaa.Vastaa hallitus ei piittaamattomasti vaarantaa niitä.

Meidän valittujen johtajien on tehostettava vastuunsa hoitajina Australian upea ympäristö - he ovat ihmisiä meidän uskoa suojella asioita välitämme.

Tohtori Paul Sinclair on johtaja ympäristön kampanjoita Australian Conservation Foundation.

Lisää liittyvä artikkeli – Elliott and Associates

Comment Stream