Elliott's and Associates: spesialiserer Biofeedback og Neurotherapy

Mange er fortsatt ikke klar over spesialisert innen biofeedback og neurotherapy selv om de har vært praktisert av mange terapeuter i år nå. Men hva er biofeedback? Hva er Neurotherapy?

Biofeedback metoder bruke flere teknikker for å forbedre ytelsen til en persons nervøs helse. Slike problemer som angst, depresjon og atferd er vanlig blant folk som har manglende evne til å møte visse påkjenninger i miljøet. Disse teknikkene omfatter brukte metodene:

- Neurofeedback

- EMG (muskelavslapning),

- GSR (galvanic skin response),

- HRV (hjertefrekvens),

- Temperatur og åndedrett opplæring

- EEG (EEG)

Neurofeedback har vokst raskt som spesialiserte områder i Biofeedback. Mens Neurofeedback reduserer nivået av stress og tillater en person å oppnå avslapning, akkurat som andre moduser av biofeedback gjøre, denne teknikken kan gi en mer umiddelbar og varig effekt på regulere hjernefunksjon, i tillegg til å styrke sentrale nervesystemet aktivitet.

Neurofeedback gjør bruk av datastyrte tilbakemelding aktivere enkeltpersoner å "lære" deres hjerner til å heve visse brainwaves måtte forbedre hjernefunksjon. Med riktig veiledning og praksis, vil folk få kontroll over deres hjerner redusere overdreven raske brainwaves eller bremse dem ned for å oppnå optimal hjernefunksjonen. Personer med store mengder bestemt EEG frekvenser (for eksempel theta eller alpha) i frontallappene av hjernen kan oppleve depresjon eller obsessive-compulsive tendenser. Ved å fortelle hjernen å minimere tregere brainwaves og forbedre raskere hjernebølgeaktiviteten aktivitet, symptomer kan reduseres effektivt i alvorlighetsgrad og frekvens, og til slutt, det ny mønsteret av hjernen blir en vane.

Basert på vitenskapelig forskning, kan overdreven mengder raskere brainwaves (beta) i den fremre delen av hjernen gi økt angst og panikkanfall blant mennesker som viser symptomene. Elliott and Associates har omfattende i denne øvelsen å konkludere med at Neurofeedback kan hjelpe lindre personer som har denne helseproblem.

Men hvordan Neurofeedback virkelig fungerer? Hvordan brukes det klinisk?

Neurofeedback, psykoterapi og medisiner, er integrert i ett felles treningssystem som kan gjøres for folk på eller av medisiner. Og etter 30 år med systematisk forskning og klinisk anvendelse, det har vært klart etablert at ingen varig ugunstige bivirkninger av denne behandlingen har blitt dokumentert. Selv om trening ikke endrer direkte søvn eller produsere uønskede problemer, det resulterer i å hjelpe hjernen regulere søvn, tro, følelser og atferd mer effektivt.

Prinsippet er etablert som gir informasjon til hjernen om seg selv fører til betydelig forbedre hjernens evne til å lære og tilpasse. Neurofeedback, som navnet assosiasjoner, er nettopp at prosessen med fôring informasjon til hjernen raskt i sanntid, og fortelle det å justere, slik at hjernen til å forbedre sin evne til å regulere eller administrere seg selv.

Neurofeedback brukes ofte til å behandle klinisk depresjon, ADD/ADHD, angst, bipolar lidelse, panikkanfall, PTSD, sinne og raseri, oppførsel lidelse og Dissosiative lidelser. Likeledes, det hjelper redusere effekten av kognitiv svekkelse av folk som går gjennom traumatisk hjerneskade og slag, redusere forekomsten og alvorlighetsgraden av migrene, bedre søvn, redusere alkohol-og narkotikamisbruk, bedre funksjon av autistiske pasienter og andre faste utviklingsforstyrrelser og reaktive vedlegg lidelse, i tillegg til å behandle epilepsi.

Mer enn 2000 helse utøvere bruke Neurofeedback i sin praksis, de fleste av dem psykiske omsorgsleverandører, selv om flere og flere leger, lisensiert sykepleiere og andre medisinske fagfolk nå også bruke prosedyren.

Neurofeedback fungerer ved hjelp av spesiell EEG (hjernebølgeaktiviteten) skjerm og programvare satt opp med en datamaskin. Elektrodene er festet på hodebunnen (en helt smertefri prosedyre) å overvåke og registrere kundens hjernebølgeaktiviteten aktivitet mens han deretter leveres visuelle og/eller auditiv tilbakemelding, for eksempel som leveres av et spesiallaget dataspill. Som visse hjernebølgeaktiviteten frekvenser går opp eller ned, får kunden tilsvarende økt eller redusert tilbakemelding, inkludert visuell, auditiv og taktil tilbakemelding.

En omfattende evaluering av clinician observert symptomer, ofte kombinert med standardiserte tester er utført. Dataene benyttes for å identifisere områder og frekvenser å trene hjernen, etter mønster som korrelerer vurdering data med hjerneaktiviteten. Når dataene er analysert, elektrodene er knyttet til bestemte områder i hjernen og trening kan inkludere heve visse hjernebølgeaktiviteten frekvenser og/eller redusere andre på bestemte områder. Auditiv og/eller visuell tilbakemelding belønner klienten hver gang han møter treningsmål (dvs. produserer mer eller mindre ønsket bestemt EEG frekvens) ved klinikerne.

Treningsøktene er 50 minutter lang og 25 økter (én eller to hver uke) alle anbefales for en enhetlig og varig behandling. Hele prosessen, terapeuten overvåker klientens fremgang, og gjør nødvendige treningen justeringer. Effektiv hjernen regulering er det generelle målet for prosedyren uten klienten har direkte "tenke" trening eller tvinge et bestemt resultat å få effekt. I hovedsak lærer klientens hjernen å reagere mer effektivt krav under krevende situasjoner.

Ny forskningsfunn på Neurofeedback har båret betydelig funn som lengden på behandlingseffektivitet på atferd og oppmerksomhet holder godt for så lenge som 12 måneder og lenger etter under treningen. Åpenbart kan det konkluderes at slik at den menneskelige hjernen å "Kjenn deg selv", som de gamle vismennene anbefales for lenge siden, kan føre til forbedring av den menneskelige karakteren.

Comment Stream