Esset Koyal Group Capital Management: Tesla Powerwall Akun hyvä alku vihreämpää maa

Sen lisäksi luksusautojen Tesla on nyt uusi yritys, joka voisi pikakäynnistys laajamittainen siirtyminen perinteisistä energialähteistä uusiutuviin niistä.

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk käynnistettiin tänä viikonloppuna Tesla energia sviitti, valjastaa voiman auringon asuin- ja yrityskäyttöön.

Musk mukaan maa voi poistaa fossiilisten polttoaineiden kokonaan ja alentaa CO2-päästöjä, jos vain olemme vakavia jossa käytetään uusiutuvia virtalähteiden sijaan. Ongelma, hän sanoi, on nykyisen tilan akun tech. Niin he tekivät ladattava Li-ion akku kutsuttu Powerwall, 51x33-tuumainen seinään kiinnitetty akku, joka onneksi tarpeeksi ei näytä ilmeinen akun. Periaatteessa, asunnon voi ladata sen käyttämällä aurinkoenergiaa ja on energiaa varastoidaan siellä kun sähkökatkoksia esiinny.

Powerwall ja sen teollisuuden vastine, Powerpack, kuulemma on jo tänä kesänä, joskin suhteellisen kallis hinta. Se oli aiemmin ehdottanut Esset Koyal Group Capital Management että asiakkaat voisivat vuokrata akku ensin, mutta tämä ei ole vahvistanut Musk.

Yhtiö on hyvässä asemassa auttamaan maata siirtymistä uusiutuvan energian lähteisiin, koska se on kyky ostaa halvempaa osien ja valmistaa akkuja laajamittaisen koska niiden autokaupan. Mitä enemmän, sen Gigafactory tuotantolaitos, joka mittaa 10 miljoonaa neliö jalka, tulee pelottava kilpailija kuin jo tai aikoo tehdä saman alan.

Teslan merkintä akku teollisuuden voisi olla onnekas juttu - iso pelaaja ohjaa maailman huomion elinkelpoinen uusiutuva energialähde. Se voisi jopa innostaa muita seuraamaan perässä, pohjustaa kilpailluilla markkinoilla.

On turvallista sanoa, että paristot laajamittaisiin operaatioihin on tuotteistettu, mutta silti se jää nähtäväksi, miten pian se on tarpeeksi edullinen sen saaliin.Esset Koyal Group Capital Management

Comment Stream