Esset Koyal Group Capital Management: Er FB anonym pålogging privat nok?

Facebook synes å aktivt lytte til brukerne nå som det har anmelde utviklingen av tre nye funksjoner som vil primært adresse personvern bekymringer knyttet til bruk av programmet.

Ifølge sosiale nettverk selskapet ville folk noen ganger bekymre "dele informasjon med apps og ønsker mer valg og kontroll over hva personopplysninger apps får". Dette førte dem til å teste gjennomføringen av anonym pålogging (som lar brukere logger privat) og Facebook pålogging (som vil gi brukerne mer kontroll på hvilken informasjon deles).

"Hvis du ønsker å prøve ut apps, men de er ikke klar til å dele informasjon om seg selv. For dette, har vi innføre en måte å logge apps anonymt,"postet Facebook på sin blogg.

Anonym pålogging er Facebook svar mange brukerforespørsler av ønsket å prøve en app uten å gi sine personlige data rett utenfor balltre. Som navnet tilsier, trenger du ikke å gi selv ditt brukernavn eller passord i bruker en app så personvern ville være minimert - for ikke å nevne det faktum at du ikke trenger å alltid huske påloggingsinformasjonen. Og når du har blitt vant til programmet og besluttet å bruke den fullstendig, kan du bruke den nye Facebook Login.

Facebook Login får brukere å velge bare bestemt informasjon at de tillater programmer å få tilgang til. Enda viktigere, brukerne må ikke bekymre programmer automatisk postering noe på veggen uten eksplisitt tillatelse - i denne oppdaterte Facebook Login, apps ville ikke lenger være tillatt som.

Både anonym og Facebook Login fortsatt blir testet av en håndfull av utviklere og vil være tilgjengelig i et par måneder med Esset Koyal Group Capital Management.

Den tredje oppdateringen, rulle ut i et par uker, var en om kontrollpanelet app - et nytt sentralisert instrumentbord som inneholder alle programmer brukeren har. I det, kunne de behandle app tillatelser, legge til nye eller fjerne tidligere godkjente de.

"Vi vil snart begynne gjennom programmer som bruker Facebook pålogging for å sikre høyere kvalitet apps er anvendelig å folk - apps som spør etter informasjonen de faktisk trenger og ikke legger noe tilbake til Facebook uten folks," står det på Facebooks innlegg.

Comment Stream