Være Wary av denne sesongens skatt innlevering svindel

2013 Skatt innlevering sesongen åpner på Jan. 31, men det er ikke bare Skattemyndighetene som er klar for din avkastning - så er svindlere.

Mva-relaterte svindel blir mer populære og komplisert, gjør det vanskelig for filers å bli beskyttet. IRS tilbyr følgende advarsler til å oppdage potensielle svindel og redusere eksponering:

1. Være skeptisk til uventet kommunikasjoner hevder å være fra Skattemyndighetene i starten av skatt sesong. Hvis du mottar meddelelser skatt, ta dem til personen som forberedte selvangivelsen å fastslå gyldigheten og opprette en nødvendig handlemåte hvis den er legitim.

2. Ikke snakke med noen hevder å være fra Skattemyndighetene på telefonen. Byrået vil ikke ringe deg på telefonen. Identitetstyver vil utgjøre IRS samling personell eller en representant for kundetjenesten tilbyr deg en refusjon-alt du trenger å gjøre er oppgi dine personopplysninger. Ikke fall for den.

3. Skattemyndighetene sender ikke e-post til skattytere. Aldri! Hvis du mottar en e-post angivelig fra Skattemyndighetene kan du videresende den til phishing@irs.gov. Og ikke åpne vedlegg.

4. IRS vil aldri be deg om din bankkonto PIN-nummer, passord eller andre lignende konfidensiell informasjon som mors pikenavn for bankkonto eller kredittkortkontoer.

For å sikre dine personopplysninger, foreslår IRS tar følgende handlinger:

1. Ikke bære ditt personnummer eller dokumenter som inneholder ditt personnummer eller personlige Tin-nummer. Holde dem lagret på et trygt sted vekk fra øynene til andre.

2. Ikke gi en bedrift personnummer eller ITIN bare fordi de spør. Gi den når det kreves. Hvis du er selvstendig næringsdrivende å tilby tjenester til andre virksomheter, kan du bli pålagt å gi denne informasjonen på IRS Form W9 for 1099-formål. Derfor kan det være klokt å søke om en Federal ID-nummer å sikre sikkerheten til ditt personnummer.

3. Sikre personlig informasjon i ditt hjem på et trygt sted.

4. Sjekk kredittkortrapport hver 12 måneder for å sikre at det er ingen uvanlig aktivitet eller uekte kredittlinjer.

5. Beskytt din personlige datamaskiner ved hjelp av brannmurer og spam/virus programvare, oppdatere sikkerhetsoppdateringer og endre passordene for Internett.

6. Ikke gi personlige opplysninger over telefon, via post eller på Internett med mindre du har startet kontakten og sikker på mottakeren.

7. Vær forsiktig når du velger en skatt preparer. De fleste preparers tilbyr utmerket service, men det er noen som er samvittighetsløs. Se Tips for å hjelpe deg Velg en skatt Preparer for mer informasjon.

Comment Stream