Abby Klaver.

fairy tales are more than true. not because they tell us that dragons exist, but because they tell us that dragon can be beaten. #efteling #te #mooi #dagje #heerlijk #weer #ik #versla #een #draak #girlpower 💪💪

Mijn naam is abby Klaver, Ik ben 17 jaar en woon in Haarlem. Deze foto's is van instagram gehaald, vandaar de tags. De foto is genomen in de Efteling. Dit is voor mij het 2e jaar MBO, maar wel een andere opleiding. Een nieuwe start dus. Bij een nieuwe start horen leerdoelen.

Veder heb ik ook nog een paar leuke ervaringen meegemaakt, zoals vakantie. Afgelopen jaar ( 2014 ) ben ik met vrienden op vakantie geweest naar Spanje. Een en al feest dus. Ik heb veel contacten gelecht en het was echt super leuk! Natuurlijk volgen er foto's.

Bitches are ready. Spain here we come. #vacation #love #friends #malgrat #morning #smile

Ook hou ik van veel Selfie's maken =)

Ook heb ik mijn 17e verjaardag zeker in high class style gevierd.

Nu zit ik op een nieuwe school en ik heb al veel nieuwe mensen ontmoet, waarmee ik het heel goed kan vinden. Terasjes pakken is altijd heel gezellig!

Ik heb natuurlijk ook hobby's. Waarvan eentje ofcourse shoppen is. Deze foto is genomen toen ik op trip was naar Barcalona om lekker te shoppen.


Nog een hobby van mij is dansen. Ik heb gedanst vanaf dat ik 8 jaar was. Ik heb gedanst op verschillende dansscholen. Mijn laatste anderhalf jaar dat ik heb gedanst heb ik wedstrijd training gehad en natuurlijk dan ook veel wedstrijden. Dat vond ik een hele leuke ervaring, maar om privé omstandig heden ben ik gestopt met dansen. Nu probeer ik mijzelf vooral te focussen op school, vrienden en familie. Toch heb ik wel een paar foto's van dansen.

Be creative, stay positive, believe in yourself and love other people.

xo xo Abby

trowback • saturday 🍉

Comment Stream