Brandon z'n mediawijsheid

by Brandon Schaap

B1  -  Niveau 3: Ik weet dat media overal en altijd aanwezig is, dat we altijd met elkaar in verbinding zijn, dat er steeds meer informatie op ons af komt in steeds kortere periodes etc.

B2  -  Niveau 3

B3  -  Niveau 4: Dit zou bijna elk persoon die dagelijk op Facebook, Tumblr etc. etc. kunnen.

G1  -  Niveau 3: Ik houd me zeker bezig met de media, als is het wel steeds minder aan het worden. Ik ben sinds 3 maanden gestopt met Twitter, iedereen zette er domme en nutteloze dingen op en het enigste wat overbleef in je timeline was reclame en de zoveelste boodschap dat je "toevallig" de 1.000.000ste bezoeker bent. Yay. Ik speel ook regelmatig games, aangezien het een groot iets is in m'n leven.

G2  -  Niveau 3: Ik weet hoe een aantal apparaten met elkaar verbonden kunnen worden. V.B. Ik gebruik vaak de YouTube app op m'n Playstation die je kunt linken met de YouTube app op je telefoon. Zo kun je YouTube checken op je TV, terwijl je je mobiel gebruikt als afstandsbediening. Dit is slechts een voorbeeld, ik weet nog wel een aantal dingen maar dan wordt het een lang verhaal.

C1  -  Niveau 3: Het is niet dat ik elke dag informatie naast elkaar leg en ga vergelijken, maar soms gebeurd het wel als ik bijvoorbeeld iets vind / lees wat mij aanspreekt maar ik niet zeker weet of het echt is. Dan ga ik vergelijken, zo moeilijk lijkt me / is dat niet.

C2  -  Niveau 2: Ik zit veel op het web, maar dan is het eigenlijk alleen surfen, niet filmpjes uploaden / editen.

C3: - Niveau 2: Zo hier en daar zit ik even op Facebook en verstuur ik wat. Maar daar blijft het ook wel bij.

S1: - Niveau 2: Meestal als ik iets verleidelijks zie staan klik ik er wel eens op. Maar als het een "gefeliciteerd-u-bent-de-1.000.000ste-bezoeker" boodschap is vermijd ik die liever.

S2: -  Niveau 2: Spullen verkopen kan via Marktplaats, en dat is niet al te moeilijk te gebruiken. En het vinden van een partner hoeft voorlopig nog niet van mij..

Comment Stream