ontdek je mogelijkheden en kies de juiste studierichting...

Openklasdag: 26 januari 2013
Vijverbeek Asse

Waarom deze openklasdag?

Over zes maanden zetten jullie de stap van het zesde leerjaar naar het secundair onderwijs en dus moeten jullie nu belangrijke school- en studiekeuzes maken. Wij kunnen jullie hierbij helpen.We bieden meer dan een traditionele opendeurdag, we focussen immers op doelgerichte informatie!

Wat houdt deze dag in?

Actieve proeflessen (Latijn, Economie, Wetenschappen...) om de juiste studierichting te kunnen kiezen.

Jullie kunnen neuzen in de handboeken en de notities, de vaklokalen binnenspringen, de leerkrachten bevragen, experimenteren met technologie, de ict-werking ontdekken enz.

Informatie voor leerlingen en ouders.

Ouders ontmoeten leerkrachten en directie, en kunnen kennismaken met de school, met het lessenaanbod, de vakinhouden, de kwaliteit van de cursussen enz.

Infosessies met algemene informatie en doelgerichte sessies met de leerkrachten Latijn, Wetenschappen, Sport (keuzevakken).

Dit alles op een rustige en persoonlijke manier, zonder de drukte van een traditionele opendeurdag. Informatie staat centraal. Daarom beperken we het aantal deelnemers tot 70.

Praktisch.

We vragen je vooraf in te schrijven. Dit kan via http://vijverbeek.formees.com/f/openklas of telefonisch (02/451.61.01) .

Inschrijven in onze middenschool voor het volgende schooljaar kan tot 20 januari voor de voorrangsgroepen, vanaf 26 januari voor andere leerlingen. De maximumcapaciteit werd door de raad van bestuur beperkt tot 72 leerlingen, eerste jaar ASO. Meer info via middenschool@vijverbeek.be


geef jouw toekomst alle kansen

Get in Touch...

Comment Stream