voetbalshirtstekoop.com Jin Yingquan

voetbalshirts kopen VS ultra 19e ronde van evergrande in Jiankang, Jin Yingquan nam het over van de Club niveau ter herdenking van hun 100 vertegenwoordigers van evergrande de shirt. Goud recht maar dit spel niet spelen, zei dat hij kan reizen om te spelen in de Premier League. Ondertussen, Everton Manager Roberto Martinez toegeeft belangstelling Jin Yingquan.

Everton in Singapore nam deel aan de Barclays Azi├ź trofee, Jin Yingquan was Martinez na het spel zei: "hij is een speler die wij zijn ge├»nteresseerd in, we zullen blijven onderzoeken. Hij heeft een zeer hoge technische en tactische vaardigheden, lijst we hem over het bezoek. "Korea media dat Everton hoop om Defender team verbeteren verdediging sterkte, Jin Yingquan is hun doel.

voetbalshirtstekoop.com Jin Yingquan als gevolg van letsel problemen dit seizoen, en hij wil spelen in Europa. Evergrande en Jin Yingquan contract verloopt volgend jaar, beide partijen er is geen contract. Als Jin Yingquan stoppen met het team na het einde van het contract, constante zonder grote geld aan herinnerd.

Jin Yingquan en gerucht heeft veel tussen de teams in de Premier League, Sunderland, Southampton, en andere teams hebben belang. Sinds de toetreding tot de evergrande, Jin Yingquan prestaties vrij stabiel is geweest, wint AFC bijgedragen. Afgaande op de huidige situatie, Jin Yingquan links constante is gewoon een kwestie van dingen.