Barcelona Kinder Truien AC Milan

Barcelona Kinder Truien AC Milan werkt al 37 jaar veteraan Tassotti worden verlengd. De nieuwe rol is een Milan-speler verhuurd waarnemers vandaag toren t accepteren de "Corriere dello Sport" interview dit licht zijn nieuwe positie.

Tassotti zei: "Mijn taak is om de prestaties van de spelers in Milaan verhuurd, wat betekent dat de noodzaak om rond te rennen te observeren, maar ik denk dat dit werk is zeer noodzakelijk, een aantal verhuurde spelers bij andere teams speelde goed, mijn werk is om ze te vinden. Laten we zeggen dat we willen een soortgelijke situatie te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt Damian, hij is training Milan jeugdopleiding, en later het andere team te huren, en nu is hij uitgegroeid tot de Italiaanse spits, hoorde ik dat hij nu gaat Manchester United, meer dan € 20.000.000 transfersom ...... verliest hem is een fout van ons werk, als er zo'n een speler als ik deze positie zou hebben verloren. Galliani heeft me drie posities gegeven, dit heb ik gekozen . '

2015voetbalshirts.com Tassotti in AC Milan assistent positie heeft gezeten voor vele jaren, tijdens de coach voor een andere verandering, maar altijd rond Tassotti. Dit Tassotti zei: "Ik hou van de kinderen samen en Milaan, in de afgelopen jaren de coach heeft het team vroeg me om te doen, zoals Chievo, maar ik voel dat ik kan hier niet weg."

"Ancelotti toen wonnen we alles, Seedorf wat andere manier van werken, Inzaghi? Ik hou ervan om met hem te werken." Zei Tassotti.

AC Milan in de zomer toename van de investeringen voor het nieuwe seizoen Tassotti zei: "AC Milan en Inter Milan zijn verbeterd kracht, maar Juventus zijn nog steeds de meest populaire kampioen Romagnoli ik vond hem.? Milan om terug te keren naar de top lijndikte verder worden versterkt. "

Comment Stream