BP Holdings Tax Management, Balley Price Holdings | Klima Af Korruption

En anklager nidkærhed fører ham til eftergivenhed.

Det var en modbydelig, unyttig og kostbar gestus, og det var også ulovligt. Global-opvarmningsfanatiker fanatikere Ken Ward og Jay O'Hara "står op til to år i fængsel for at fastgøre en 200-pund anker til kølen til at blokere vejen for [a] kul skib maj 2013," The Boston Globe rapporter. Skibet var at levere brændstof til Brayton Punkt kraftværk i Somerset, Mass. Deres lille håndværk, Henry David T., bærer et banner med hashtag #coalisstupid.

På deres retssag, planlagt til at begynde i går, havde de planlagt at påberåbe sig en "nødvendighed forsvar." Det vil sige, de søgte at undgå skyld ved at skyde skylden globale opvarmning. De "ville have kaldt en række højt profilerede vidner, herunder NASA klimaforsker Jim Hansen og miljøaktivist og forfatter Bill McKibben."

Men vi vil aldrig vide, om en sådan appel til autoritet ville have overbevist en jury, så Globe rapporter, den sag førte til et sammenbrud i autoritet i den lokale anklagers kontor. "Bristol District Attorney C. Samuel Sutter kendte loven," Globe noter. "Han forstod også de trusler [angiveligt] som følge af klimaændringer. Så for dage, han kæmpede med, hvad de skal gøre.... Ligesom forsøget var ved at begynde mandag besluttede Sutter at droppe alle anklager."

Det bliver værre: "Så i en dramatisk udseende ved Fall River District Court, han sagde han empathized med den holdning af [de tiltalte]" På grund af min sympati med deres stilling, jeg var i et dilemma, "Sutter.... sagde bagefter. "Jeg har en pligt til at gå videre til en vis grad med denne sag og til at følge den gældende retspraksis, men de ledte efter et forum til at præsentere deres meget overbevisende sag om klimaændringer." Han tilføjede: "Jeg tror, de har ret, at vi er på et kritisk punkt med klimaændringerne." " Fortsæt læsning

Comment Stream