College De Meer

D&C (Dienstverlening & Commercie)

Alle D&C (Dienstverlening & Commercie) vakken

1 - Sport & bewegen

2 - ICT

3 - Handel & Verkoop

4 - Mode & Commercie

5 - Horeca

6 - Verzorging

7 - Grafie media & DTP

8 - Administratie & Secretarieel

9 - Toerisme & Recreatie

Dit zijn alle D&C (Dienstverlening & Commercie) vakken die wij volgen op College De Meer. Elke week hebben we een andere D&C (Dienstverlening & Commercie) vak die we volgen.

1 - Sport & bewegen, daar gaat alles over sport, want we maken gebruik van gymzalen en geven aan elkaar les hoe we de lessen moeten organiseren. Het is een leuke vak.

Dit is een foto van sport & bewegen.

2 - ICT, daar gaat alles over computer vooral van binnen en de computer zelf. Het is een leuke vak maar het is ook niet gemakkelijk om alle opdrachten zomaar in te vullen.

Dit is een foto die hoort bij ICT.

3 - Handel & Verkoop, daar kun je alles over handel leren. Je moet veel dingen over handel weten. Handel & Verkoop is echt een moeilijke vak.

Dit is een foto over Handel & Verkoop.

4 - Mode & Commercie, het is leuke vak maar het is net zo lastig als Handel & Verkoop. Het is niet iets voor mij, maar je kunt later wel een goeie baan ermee krijgen.

Dit is een bedrijf dat alles weet over Mode & Commercie.

5 - Horeca, Dat heeft te maken met Hotel, Restaurant en Café. Het is een leuke vak want het heeft zo'n beetje met alles te maken. Het is niet makkelijk maar ook niet moeilijk, het valt wel mee.

Dit heeft met horeca te maken.

6 - Verzorging, het is een leuke vak. Je kunt strijken, dat is best leuk en leerzaam. Verzorging is een makkelijke vak, het niet moeilijk.

Logo van verzorging zoals jullie zien.

7 - Grafie Media & DTP, daar kun je veel leren over reclames. Het is een makkelijke en een hele leuke vak je zit vaak achter de computer om reclames te maken. het is heel leerzaam.

Logo van Grafie Media&DTP

8 - Administratie & Secretarieel, het is een leuke vak je zit vaak achter de computer om allerlei vacatures te maken of te vinden. het is niet een gemakkelijke vak maar het is ook niet moeilijk.

De logo van Administratie & Secretarieel.

9 - Toerisme & Recreatie, daar kun je alles over toerisme leren. het is geen gemakkelijke vak, maar het is ook weer niet moeilijk. maar het is wel erg leerzaam, want je hebt met toerisme te maken.

Dit is een logo van Recreatie & Toerisme.

Dit was onze website over onze D&C vakken het was vermoeiend om deze website te maken, het heeft veel tijd gekost om hier aan te werken ik hoop dat u er van geleerd heeft of interessant vond.

Met vriendelijke groet,

Siraceddin

Abdulhakim

3DC3

Comment Stream