Appleby Westward Gruppe Begrænset Paris Distribution

Cornish Butik Nyde En Hævning I Salg

SPAR butikker der deltager i et nyt merchandising program iværksat af Appleby vestpå har allerede set en positiv indvirkning på salget.

En butik i området Cornwall drives af Gordon og Karen Green har nydt en hævning i ugentlige salg. Før projektet fandt sted ugentlige salg i butikken var £8,677 og en hævning af 29% nu Sees sidste uges salg på £11,236 henholdsvis, mens Howard Toms' butik i Southsea, har Portsmouth set et salg løft af 11% og 6,6% år på år.

Hoved af salg Vince Brown sagde merchandising-programmet var at deltage i 32 nomineret butikker i hele Norden indtil udgangen af dette år. "Appleby vestpå er mere end blot en leverede grossist – vi er partnere i vækst med vores forhandlere," sagde han. "Vores ekstra tjenester som merchandising er designet til at hjælpe dyrke deres virksomheder."

Appleby vestpå har fokus betydelig indsats på plads planlægning, regelmæssigt opdaterer sin suite af planogrammer sørge for sine butikker har det bedste udvalg og mulighed for på marketplace, bekvemmelighed.

Regionale salgschefer drøftet projektet og fordelene ved at gennemføre planogrammer med deres butikker. Som et resultat, nomineret de 32 butikker hvor de mente kunne opnås betydelige fordele ved at gennemgå mængden plads tildeles produkter og deres placering på inventar.

"Samt at skabe ekstra salg, var det følte butikkerne vil også opnå forbedringer rækkevidde og valg, tilgængelighed, shop standarder og samlede kundernes opfattelse," siger Vince. "På samme tid, det ville give dem mulighed for bedre lagerforvaltning."

Nominerede detailhandlere er der besøges af merchandising team Helen Holmes, Becky Tremain og Christina Smith, der identificerer mulighed for at de-liste langsom sælgere i forberedelse til at gennemgå pladsen og gennemføre planogrammer, med hver butik tager tre til fire dage at fuldføre.

"Målet er for detailhandlere vedligeholder planogrammer løbende og opdatere enhver række anmeldelser for at opretholde tilgængeligheden og gemme standarder," siger Vince.

Merchandiser Helen Holmes var tilfreds med nogle af de første resultater. "Vi oplever nogle fremragende tal kommer igennem og positive kommentarer kommer tilbage fra mange af de butikker, der deltager," sagde hun.

Comment Stream