Travelling Tokyo the Avanti Group Way: Shimokitazawa,TokyoHipsterparadis

Når du besøker Tokyo for første gang, de fleste mennesker velger for å bo i magen avbeast, kjent som Shibuya. Mens det er å oppleve vannvidd av "Times Square av Tokyo",er det bare hyggelig å få eff ut. Når opphisset stimulering av alt slites av, kan du gå tilShimokitazawa.

Shimokitazawa er mer som Williamsburg i Tokyo. Som Manhattan's East Village tilBrooklyn Williamsburg, Shimokitazawa eller "Shimokita" er som lokalbefolkningen kallerdet, en Ekspress tunnelbanestasjon fra Shibuya. Shimokita er en velkommen lettelse frade travle gatene i Tokyo.

Nabolaget er veldig selvforsynt, unge og trendy med tonnevis av shopping, utroligrestauranter, spennende barer, sykkelbutikker, øving studioer for musikere ogutenlandske hipsters spesialforretninger. Gentrification har funnet sted de siste åreneog nabolaget eksploderer. Undergrunnsstasjonen er redone og flyttet toget spor under jorden. Det er også et rykte som en motorvei skal bygges som vil kutte Shimokita ihalv, uansett "Lagre Shimokitazawa" bevegelsen som for å bekjempe den.

For øyeblikket finnes det ingen hoteller i området så den beste måten å oppleve Shimoer med Air BnB. Alle handlingen omgir nord og Sør Gate ShimoKitazawa stasjonen ogsprer seg fra der. Du kan gå ti minutter i begge retninger og oppleve alle godhet somShimokita tilbyr.

Derfor anbefales bor i en apt alt fra 2-15 minutters gange. Dette er viktig, somstasjonen er nøkkelen til å få alt annet du måtte gå i Tokyo. Uttrykke stopp, og du erden store knutepunkt for Shibuya hvor du kan ta flere tunnelbanelinjer og JR linjen.

Her er en liste over noen av mine favoritt Shimokita erfaringer:

Shirubei (eller Shirube): denne allment populær izakaya er et must. Du vil mest sannsynlig har å vente i kø for å komme i, men kommer hit for utrolig izakaya billettpris, livlig atmosfære, flyter japanske fatøl og vibing med nattelivet i Shimo.

Nasu Oyaji: Beryktede blant Shimo (og ikke-Shimo) innbyggere for sine appetittvekkende japansk stil karri retter. Få et sete i baren hvor du kan vitne kokken forbereder hver rett rekkefølge under flytting med nåde en ballerina. Du kan føle kjærligheten i hans mat. Alternativene omfatter biff, kylling, fisk, grønnsaker eller spesielle (alle av det!).

Ikkyu Donut: Blink og du kanskje savne denne lille, gaten butikken serverer "Soya krem" og kake donuts. Soya kremen er mest populære elementet, men jeg kunne ikke holde fra donuts. De bruker soyamelk i tillegg til meieri og resultatet er en sprø og eksentrisk kake smultring ennå lett og luftig på innsiden. Teksturen er forlokkende. Jeg bokstavelig talt spiste en eller to daglig.

Robson frites: Trenger en pause fra japansk mat, men ikke fra presisjon og omsorg de satt i maten? Robson frites er en matbit for midt på dagen av kanadiske poutine stil frites. The 3 setninger på japansk i store sier: 1) vi gjør du vente fordi vi stek når du bestiller. 2) alle sine olje er 100% innenlands dyrkes ris olje. 3) 0 transfett. Deilig, lokalt bevisst, og ikke så ille for ya. Trippel trussel.

Yawaza: Det er noe virkelig morsomt om å gå til en Yakiniku (japansk stil av matlaging små biter av kjøtt, vanligvis biff, over kull eller gass grill) i Japan. Prosessen med serveren bringe ut rett etter parabol, ulike stykker av kjøtt og du har ingen anelse hva du spiser siden de ikke snakker mye engelsk. For en selverklært kontroll-freak var dette altfor hyggelig. Mens det er mange Yakiniku stil restarauts i panseret (alltid annonsere med det engelske ordet yakiniku i vinduet), jeg skjedd å gå her. Veldig god kvalitet kjøtt, uformell atmosfære og angivelig, det er en populær dato spot.

Mor/mor 's Ruin: disse bror/søster barer føler du spaserer i en pub fra Lord Of the Rings hvis det skulle skje i Japan. Unikt utskårne tremøbler, stein-fylte veggene, figurer og bartendere med frekke holdninger og neon røde hår (når Haruna fungerer). Selv om du ikke drikker alkohol, gå og bestille en fin kald Oolong-Cha (oolong te w/ice) og beundre skjønnheten, håndverk og innredningen på dette stedet. Det er en flott måte å tilbringe en kveld.

Flowerbar Gardena: Hvem visste kjøpe blomster og drikke ville gjøre slik en stor combo? Uansett kjøpe blomster (Hvis du besøker du prob ikke) det er ganske en interessant bar. Definitivt et unikt sted å få en drink. En flott måte å tilbringe en kveld... og kjøpe blomster

Shimochari: Tittelen er en kombinasjon av "Shimo" for "Shimokitazawa" og "chari" som er søt, japansk slang for "sykkel". Gå besøke nabolaget fast inventar, Hajime, og se hans utrolig utformet linje av sykler kalt "Californiske Bike". Nå som ville være en gave til noen.

Shimokita Chaen: En annen liten butikk i shopping lanes av Shimokita. Dette er en te-butikk som har perfekte mengden alternativer drives av en vennlig eldre par. Tror Granma og bestefar som te masters kjører sin egen spesialitet te-butikk. De helte oss selv varm te typene vi var ute for å kjøpe. Stoppe mens du vandrer rundt og få noen av de gode ting.

Vintage klær/post Shopping: Gå rundt nord/sør gate av Shimo og det er lastet med butikker. Her finner du en rekke antikvitetsmarkedet og enda noen platebutikker. De fortsatt eksisterer!

Street Art: Shimokita er et veldig fargerikt sted. Det er tonnevis av veggmalerier og kunst malt på lukkede porter butikker. Noe designer til enkel til intrikate.

Comment Stream