2015-16 Manchester United Home Voetbal shirts

Goedkope Voetbalshirts de nationale veiligheid, worden geraamd op normale tempo. Wie had kunnen denken, de eerste 20 minuten, heeft Luneng 2-0 voorsprong waardevoller is, normale wedstrijden zonder toe te geven, voor Luneng ter verdediging van de veel-beschimpt, dat dit is inderdaad de grootste verrassing. Twee belangrijkste centrum-helft Dai Lin en Wang Qiang op hetzelfde moment worden opgeschort.

Luneng 93Leeftijd spelers Li Songyi en Wang Tong diende als centrale verdediger, deze combinatie wordt geconfronteerd met nationale veiligheid offensief heeft nul doelen toegegeven, echt geschokt. Na dit spel, Shandong Luneng met een grotere vastberadenheid en vertrouwen om weg te gaan met de chonbuk Hyundai tot de dood! Eerste verdediging, twee jonge verdediger deed was zo succesvol.

Messi Voetbalshirts dat Wang Dalei was niet om dezelfde fout opnieuw te maken. Misschien hij echt leeft big game speler, deze overwinning zou kunnen verhogen de weg ten noorden van de chips. Vergeleken met de serie thuis in de competitie verloor uitroeit en Tianjin, kunnen niet zoveel fans laten gaan voor een lange tijd, slechtste defensie met Wang Dalei low-level fouten, laten vallen van de Luneng thuis gevoel.