Hass and Associates Cyber Security Hvorfor Bitcoin trenger en markedsføringskampanje

Bitcoin har et imageproblem . En stor en .

Og det holder den virtuelle valutaen tilbake fra å gå mainstream , sa Hank Lucas , en professor ved University of Maryland , som fokuserer på disruptive teknologier .

"Det er vanskelig for meg å si at Bitcoin kommer til å være den dominerende virtuell valuta for fremtiden , " Lucas sa . " Hvis noen kom opp med en virtuell valuta som folk forstått og som har en verdi ikke svinger så mye , vel , da kan det bli en vedtatt av massene og ikke Bitcoin . "

Det er absolutt ingen mangel på alternative digitale valutaer - Namecoin , Litecoin og Dogecoin , for å nevne noen . Men Bitcoin er langt den mest populære og mye brukt av gjengen . Likevel , er det for tidlig å si om sin popularitet vil vare , sa Lucas .

En grunn Bitcoin har fått nivået av trekkraft den har er fordi selgere ikke trenger å betale transaksjonsgebyrer , sa Lucas . Det er også populært med forbrukere, fordi det gir dem mer anonymitet når du handler , la han til .

Men til tross for sin vekst , folk flest er fortsatt skeptiske av valutaen , sier Lucas .

" En av de største problemene for Bitcoins er folk ikke forstår hvordan de er skapt og som ikke kommer til å lede mange mennesker til å vedta det," sa han .

I utgangspunktet , Bitcoin kan vise seg å være den Napster av digital valuta , sa Lucas . Det kan være den valuta som fører overgangen til digitale utbetalinger , men klarte ikke å gå mainstream fordi en konkurrent markedene seg bedre og gir mer sikkerhet for forbrukere , mye som hvordan Apples iTunes anket til forbrukere i løpet Napster .

Tatt i betraktning den siste svikt i den populære Bitcoin utveksling Mt.Gox - som forårsaket tap av nesten $ 500 millioner og de dramatiske prissvingninger for valuta, er det ikke rart folk kan være redd for å vedta det .

" Jeg synes det er et stort problem for forbrukerne , " sa han . " Dersom en bank ikke du få pengene tilbake , eller i det minste en del av det , men når Mt . Gox mislyktes , det var ingenting der .... Dette må fraråde folk som ikke forstår en virtuell valuta . "

" Du vil aldri se en annonse for Bitcoin . Du ser ikke Bitcoin presser seg ut der , " Lucas sa . " Men hvis det var en digital valuta som kan markedsføre seg selv på en måte forbrukerne kunne forstå , kunne det blitt den digitale valuta av valget. "

Comment Stream