Ce filme ruleaza la mall Pitesti

In caz ca te afli in orasul Pitesti si cauti modalitati de distractie, atat in aer liber, cat si in interior, poti alege filme la mall Pitesti. Nu este o distractie costisitoare si iti ofera clipe de relaxare.

Pretul biletelor la film la mall Pitesti ,accesibil

In ceea ce priveste filmele la mall Pitesti, ai posibilitatea de a alege intre mai multe productii cinematografice, astfel incat sa mergi la un film care intr-adevar sa iti faca placere si sa nu regreti ca l-ai vazut.

Filmele la mall Pitesti reprezinta o oaza de relxare pentru toti membrii familiei tale, de la bunici, pana la cei mai pretentiosi copii. Sigur vei gasi o animatie care sa ii tenteze, pe lista filmelor la mall Pitesti.

Mai ales ca sala are cinematograf 3D, un mare plus in ceea ce priveste vizionarea filmelor. In ceea ce priveste costurile, acestea sunt destul de mici, caci un bilet la filmele de la mall Pitesti costa in jur de 30 de lei, deci nu faci gaura in bugetul familiei si iti va face si o deosebita placere.

Te costa mai mult daca vrei sa iti cumperi si floricele sau suc. Insa daca nu ai astfel de pretentii care sa iti rasfete papilele gustative, vei iesi mai ieftin.

Filme pentru toate gusturile

De la productii cinematografice romanesti, precum Aferim sau De ce eu? si pana la filme proaspete de la Holywod, toate pot fi vizionate la Pitesti. Asadar, lista filmelor de la mall Pitesti este una destul de lunga.

Sunt filme noi, care la televizor vor aparea peste cativa ani, de aceea este musai sa mergi sa le vezi la cinematograf. Poti sa vizionezi linistit un film de actiune, un film politist sau un film de dragoste. Si daca iti plac comediile sau filmele psihologice poti merge la mall Pitesti, caci sigur vei gasi o pelicula pe placul tau.