Negrul drept culoare dominanta

Multi designeri de interioare evita negrul din simplul fapt ca acesta este o culoare neutra si nu prea se potriveste mai ales in cazul in care spatiul ce este necesar a fi amenajat este unul mic si este nevoie ca lumina sa patrunda si sa scalde incaperea in scopul de a da senzatia de mai mult spatiu.

Dar daca v-as spune ca negrul poate fi o alegere pe cât de eleganta pe atât de potrivita pentru a completa design-ul interior al unei locuinte. Negrul, o culoare cu caracter puternic folosit in combinatii surprinzatoare poate aduce acel ceva design-ului interior.

Negrul poate, totodata sa fie culoarea dominanta a incaperii dar pentru multi reprezinta o adevarata piedica atunci când aleg un anumit stil de design interior intrucât sunt de parere ca ofera spatiului un aer sumbru, chiar gotic am putea spune. Dar nu este neaparat asa. Daca nu doriti totusi ca negrul sa fie culoarea dominanta a design-ului interior exista oricând varianta in care puteti vopsi doar un singur perete in aceasta culoare urmând ca restul design-ului interior sa vina ca o completare la acest stil.

Dar pentru ca negrul sa nu fie o combinatie trista si sumbra in design-ul interior al incaperii respective trebuie sa creati un punct central care sa aiba o culoare puternica ce atrage atentia si astfel negrul peretilor sa vina ca o completare la design-ul interior.

Astfel va veti asigura ca totul este intr-o armonie perfecta si nu un simplu design interior cu care ati dat gres.

In general, poate va gânditi ca acest tip de design interior cu pereti negri este mai mult un design conceput pentru a face parte dintr-o camera pe care o folositi pe post de cinematograf unde vizionati filme cu familia. Dar nu este neaparat asa. Combinatia dintre negru, alb si rosu poate fi o combinatie de succes daca stiti cum sa le asezati. De exemplu puteti opta pentru pereti de culoare neagra, mobilier alb si accesorii rosii care sa completeze cu succes intreg design-ul interior.

Negrul intotdeauna a constituit si va fi considerat o culoare eleganta, tocmai de aceea aceasta nu este neaparat o regula ce se poate aplica numai pieselor vestimentare ci si design-ului interior. Daca aveti o sufragerie care nu duce lipsa de lumina naturala si aveti asigurat un iluminat bun chiar si pe timpul serii, atunci puteti indrazni sa alegeti un design interior care sa se concentreze asupra negrului.

Nu trebuie sa va fie teama sa utilizati culori si design-uri indraznete. Efectul vizual pe care il asigura negrul este unul puternic si impresionant. Cu siguranta nu veti trece neobservati cu un astfel de design interior.

Totusi atunci când utilizati asemenea culori puternice este necesar sa nu folositi in cantitate mare pentru ca astfel riscati sa stricati intreg efectul vizual al design-ului interior. In general combinatiile de culori puternice cum este si negrul, se potrivesc oricaror tipuri de spatii dar din punctul meu de vedere nu si cu dormitorul pentru ca acolo aveti nevoie sa adoptati un stil mai putin incarcat, care sa va relaxeze si sa va ofere un somn linistit. www.Logosidesigninterior.ro

Comment Stream