Barcelona Kinder Truien In de afgelopen

Barcelona Kinder Truien In de afgelopen weken, Real Madrid Voorzitter fuluolundinuo gehoord zijn vertrouwde personen rond een aantal aanbevelingen te ondertekenen van pogba. Wij willen inboezemen een fuluolundinuo geest, die teken pogba is te ondertekenen een superster, in de transfermarkt deze zomer, niemand is beter dan de pogba, geïntroduceerde pogba moet ophouden Barcelona en Real Madrid volgend seizoen, Fransman hoe dan ook het dragen van de Real Madrid shirt.

Alle kanalen zullen hetzelfde bericht naar fuluolundinuo, wij hopen dat Real Madrid Voorzitter kan handelen, voltooiing van een groot ondertekening van deze zomer, geen kwestie van welke kant is de Fransman superster, fans ook hopen hem te zien op de Bernabeu. Pogba was jong, toekomst kan spelen goede voetbal voor vele jaren.

Voordelen van het opnemen van Zinédine Zidane, ook fuluolundinuo geprezen pogba: "pogba is groot, ik hou van de meeste is dat hij is bijna universeel, veel clubs zijn ook geïnteresseerd in hem, met inbegrip van Real Madrid. Zulke getalenteerde spelers zeker laat iedereen die geïnteresseerd is in, dit is een zeer complete speler, hij heeft ook de mogelijkheid om te scoren, zoals helpt. Wat de norm van het voetbal is hij meest vooraanstaande. ”

Bayern Munich Kinder Truien Het was Zidane wordt aanbevolen naar La fuluolundinuo, nu Frankrijk centrum achter bij Real Madrid een voet aan de grond, maar fuluolundinuo heeft niet onmiddellijk aanvaard de standpunten van Zinedine Zidane. Pogba voetbal, fuluolundinuo hebben ook meerdere vragen, die hem ervan weerhield invoering van pogba. Eerst, het verslag is niet positief over pogba van privé-leven, en ten tweede, zijn agent MINO Raiola raar houding maakt het moeilijk om te sluiten.