Varokaa likainen tusina vero huijauksia 2014

Norvell & Associates Certified Public Accountants

Vero kausi on prime vero huijaus kausi. Huhtikuuta hakemuksen määräaika lähestyy, rikolliset saalista, kun pelkäävät tekevänsä veroilmoituksen virheen tai vedota halunsa saada suurempi tuki.

Joka vuosi, Internal Revenue Service antaa luettelon likainen tusina pahin vero huijauksia. Ne vaihtelevat väärästä real mutta arcane verolakien suorastaan perättömiin sekä monivuotinen pyrkimykset saada yksilöt antamaan henkilökohtaisia tietoja, joita voidaan käyttää varastaa käyttäjätietoja.

Huijauksia näkyvät verkossa, sähköpostitse ja henkilökohtaisesti. Joissakin tapauksissa veronmaksajat voi jopa luottaa vero laatijoita.

Lisää vahinkoa loukkaus tax huijaus uhrit ja rikoksiin syyllistyneet myös saattavat joutua todellisia ongelmia IRS. Kun tax huijari on vaarantunut henkilökohtaisia tietojasi ja ottanut joitakin, jos ei kaikki sinun vero hyvittää, voit kohdata merkittäviä seuraamusmaksut ja korot ei arkistointi asianmukainen veroilmoituksen tai eivät maksa mitä olet laillisesti velkaa.

Tutustu tämän vuoden top 12 vero temppuja, niin ei tule veroja huijaus uhri. Laskea ne alas päätyen nro 1 likaisimmat ja kymmeniä.

VÄÄRÄ SÄÄTIÖIDEN

Luottaa voi olla arvokas oikeudelliset järjestelyt käsitellä monia monimutkaisia perhe, financial ja verotuskysymykset. Kuitenkin luottaa tarkoituksena on pelkästään piilottaa varoja IRS on laitonta.

Mutta vuosi toisensa jälkeen ihmiset uskovat häikäilemättömät hakijoille, jotka ovat vakuuttuneita heitä siirtämään omaisuutta väärin suunniteltu luottaa. Viime aikoina IRS kertoo se on kasvanut oma eläke luottaa ja ulkomaiset trustit epäasianmukainen käyttö.

Varo luottamusta, joka lupaa vähentää tulojen verotuksessa tarjoaa vähennykset henkilökohtaisia kuluja tai väittää estate tai lahja verojen. Näiden trustien antaa harvoin mainostetaan veroetuja. Pikemminkin ne käytetään ensisijaisesti tapa piilottaa varoja velkojia, mukaan lukien IRS, ja välttää oikeutettu verovelkaa.

Luottaa voi olla monimutkainen, joten älä ota tarjoaa perustaa yksi, joka vähentää veroja laskun vieras sana. Etsi asianajaja tai muu koulutettu vero ammattilainen, joka voi auttaa sinua luomaan asianmukainen oikeudellinen luottamusta.

VÄÄRIN VERORAKENTEITA

Tämä on yleensä inclusive Kategoria hyvästä syystä. Tällaisia verojärjestelmien käsittää läpivirtaus-analysoitavia.

Pohjimmiltaan sanoo IRS, veron välttäminen liittyy eri yritysjärjestelyistä--osakeyhtiöiden, koskemaan ja kansainvälisen liiketoiminnan yritykset ovat yleisin--jotka käyttävät ulkomaisia kirjanpitoasiakirjat, offshore pankki- ja luottokortit ja muita vastaavia välineitä. Näiden työkalujen avulla tekijät hyödyntää Multi-layer liiketoimia piilottaa todellisen omistajan veronalaista tuloa tai varoja.

Tällaisia järjestelmiä, jotka listalla nro 11 vuonna 2014, on auttanut taloudellinen pankkisalaisuuden lainsäädännön ulkomaisten tuomioistuinten ja saatavuus luotto-ja pankkikortit myönnetty Ulkomaiset rahoituslaitokset.

IRS-rikostutkintaviraston yksikkö tavoitteet paitsi rikolliset, jotka perustavat näitä monimutkaisia järjestelmiä myös henkilöille, jotka tietoisesti osallistua väärin verotuksen.

KUNNIALLISEKSI NOLLA PALKAT

IRS saa kopioita W-2 muotoja, jotka yritykset lähettävät työntekijöitä. Urakoitsija tapauksissa työnantajat asiaa 1099-lomakkeet uudelleen työntekijöiden ja IRS.

Kun yritys ei W-2, verovelvollinen voi tehdä käyttämällä lomakkeen 4852, varajäsen lomake W-2. Ja virheitä valmisteveroja (1099) on vahvistettava myöntäjä lähettää korjatulla lomakkeella.

Mutta jotkut huijarit yrittää saada veronmaksajien vähentää palkasta mitään doctored tuloslaskelman avulla. Vahvistamaan tällaisten vääriä tulot viilaus nolla-tuloja huijarit ovat selityksiä väärennetyillä lomakkeilla, jotka mainitsevat lakisääteisen kieli palkkojen määritelmästä tai yritys ei antaa korjattu W-2 IRS koston pelossa.

Nämä perättömiin saattaa hidastaa IRS havaitseminen double-checks kopioita todellinen tulonsa lausuntoja, mutta se ei estä verovirasto lopulta löytää petos ja tulossa, kun olet oikea veroja laskun maksamisesta. Kun näin tapahtuu, lisäksi koska todellinen ALV-summa voit myös kohdata 5000 dollaria sakkoa.

AIHEETTOMIA PERUSTELUJA

IRS viittaa useita riitautuksia, välttää arkistointi ja verojen kuin "kevytmielistä argumentteja". Parempi nimi on "jailbait."

On vapaaehtoinen paluu arkistointi-suosittu väittävät. Se ei ole. IRS on ankarampia rangaistuksia ei arkistointi kuin veronsa maksamatta.

Sitten on väite, että palkat, vinkkejä ja muita korvauksia henkilökohtaisista palveluista eivät ole tuloja. Tarkista sanasto ja verokoodi. Rahaa sai kautta hakkaamalla on tuloja. Ja sitä kutsutaan tulovero.

Toiset väittävät, että Yhdysvallat koostuu vain District of Columbia, osavaltioiden ja liittovaltion erillisalueet--ja niiden Yhdysvaltain kansalaisten on tiedoston palata. Valtiot ja kuntalaisten, liittovaltion tukea saavat eri.

Nämä ovat vain muutamia kevytmielistä vero väitteitä, että anti-vero kannattaa käyttää kannustaakseen veronmaksajien arkistointi ja verojen välttämiseksi. IRS on 63-sivuinen luettelo niistä, jotka kannattaa tarkistaa ennen kuuluvat näistä huijauksista.

Ja jos olet silti kiusataan, vain muistaa, he eivät tee Wesley Snipes, joka toimi veronkierron aikaa liittovaltion vankilassa mitään hyvää.

VÄÄRÄ TUOTOT, KULUT, POIKKEUKSIA

Kaikkein vero huijareita raportti vähemmän tuloja kuin he tekevät, joten niiden verovelvollisuus on vähemmän. Mutta joissakin tapauksissa verovelvollinen on enemmän rahaa saada tauon vero mahdollisimman suuren hyödyn.

IRS kertoo se säännöllisesti näkee petollinen tulot paisuttaa yksilöiden ei jälkikäteen yhtiöveron hyvitys ansiotulojen verotus luotto, jonka ne muuten eivät ole oikeutettuja.

Luottojen pyytää tällaisia häikäilemättömiä toimia koska ne ovat paremmin verohelpotuksia kuin vähennykset. Vähennys alentaa verotettavaa tuloa, kun luottolaitos laskee todelliset verosumma dollarin dollaria. Ei jälkikäteen luottoja, kuten nimi kertoo, voit filers, jotka velkaa veroa saada palautusta.

Muut vero huijarit tiedoston suhteellisen harvinaista verohelpotuksia, kuten polttoaineen verohyvitys ylilyöntejä. Tämä on suunniteltu auttamaan viljelijöitä ja vastaavasti sijaitsee veronmaksajat käyttää polttoaineen maastokuorma-liiketoimintaan.

Avain välttää kahdeksas yleisin 2014 tax huijaus on oikein kertomus Verotettavat tulot ja kulut. Jos et, voit kohdata korkoa maksamattomat verot seuraamuksista, joita jopa 5000 dollaria ja mahdollinen syytteeseen.

VÄÄRÄ HYVÄNTEKEVÄISYYSJÄRJESTÖILLE

Verokoodi tarjoaa etuja hyväntekeväisyys veronmaksajille. Se ei kuitenkaan palkita jotka perustaa väärä aatteelliset ryhmät tai laittomasti lahjoittaa jotta heidät.

Valitettavasti kun huonoja asioita tapahtuu pahoja ihmisiä hyödyntää verotusta ja toisin. Siksi kun on merkittävä luonnonmullistusten, huijarit tulevat sankoin joukoin.

Ne matkia hyväntekeväisyysjärjestöjen saada rahaa tai henkilötietoja tarkoittava veronmaksajilta. Ja he käyttävät eri taktiikoita.

Jotkut huijarit toimivat näennäisesti hyväntekeväisyysjärjestöille ottaa yhteyttä ihmisiä puhelimitse tai sähköpostitse pyytää rahaa tai taloudellisia tietoja. He jopa suoraan yhteyttä katastrofien uhreille ja väittävät toimivan tai sen uhreille tiedoston uhri menetys väitteet ja saada veronpalautukset IRS.

He yrittävät saada henkilökohtaisia taloudellisia tietoja tai sosiaaliturvatunnuksia, jotka voidaan varastaa uhrien identiteettiä eikä rahoitusresursseista. Väärä sivustot voivat kerätä varoja katastrofien uhreille.

OFFSHORE TULOT

Panostat rahaa ulkomaisen pankkitilin ei ole laitonta. Panostat rahaa ulkomaisen pankkitilin ainoana tarkoituksena on piiloutunut IRS on laitonta.

Näitä niin sanottuja ulkomaisia tilejä, myös niihin pankkikortit, luottokortit ja tilisiirtoja maksanut US Treasury miljardeja dollareita. Joten IRS jatkaa tehoisku yksilöiden mielestä välttelevät Yhdysvaltain veroja piilottamalla tulot Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Useimmat ulkomaiset huomioon omistajat on raportoitava IRS rahoista. Itse asiassa verovirasto äskettäin julkaissut uuden ulko tiliraportointi asiakirjan lomakkeen 8938, että jotkut veronmaksajat on jätettävä niiden tuottoa.

IRS Offshore vapaaehtoinen ilmoittaminen Program kannustaa veronmaksajien raportoimaan non-US-tilinsä. Kansallisten armahdukset alettua vuonna 2009 IRS on kerännyt 5,5 miljardia dollaria (ja laskenta) ihmisiltä, jotka myönsivät, että heillä veron rahaa ulkomaisia tilejä.

Niille, jotka vaativat pitää salaisuutensa ulkomaisia tilejä varokaa. IRS ja oikeusministeriön tutkijat toteuttavat veronmaksajien pimeä tilit sekä pankkien ja pankkiirien epäillään auttaa asiakkaita piilottaa omaisuus ulkomailla.

PALAUTTAA PREPARER PETOSTEN

IRS odottaa noin 60 prosenttia veronmaksajien käyttää verotukseen ammattilaisten tänä vuonna valmistelemaan ja tekevät veroilmoituksessaan. Useimmissa tapauksissa ne veroilmoituksen laatijoita tarjota hyvää palvelua asiakkailleen.

Mutta kuten kaikessa liiketoiminnassa on häikäilemätön vero ammattilaiset.

Kyseenalainen paluu laatijoita on tunnettu kuoria pois niiden asiakkaiden palautukset, liiallinen perivät takaisin valmistukseen liittyvät palvelut ja houkutella uusia asiakkaita lupaavia taattuja tai liian palautukset.

Valitse verotiedot ammattilainen huolellisesti. Varo joka ole y-tunnus IRS. Muut varoitusmerkkejä, että verotiedot pro ei toimi oman edun kuuluu vaatimus jakaa tuki maksaa hänen valmistelu maksu, kieltäytyy antaa sinulle sinun palata lisäksi muotojen kopion tuotto, jota ei ollut nähnyt ennen ja valmistelijan haluttomuus laittaa hänen allekirjoitustaan paluuta.

"ILMAISTA RAHAA" PÄÄSSÄ LIIOITELTU PALAUTUKSET

Vanha "ei ole olemassa sellaista asiaa kuin ilmainen lounas" on yhtä todellinen verotuksellinen sanonta serkku: ei ole sellaista asiaa kuin ilmaista rahaa.

Mutta vero con taiteilijoita, jotka väittävät he voivat saada filers ilmaista rahaa IRS perustuu kuvitteellisia sosiaaliturvaetuuksien tai vääriä vero lainasaamisten löytää tarpeeksi hyväuskoisia uhrit saavat törkeä vero huijaus 2014 Dirty Dozen luetteloon.

IRS kertoo huijarit erikoistunut näitä järjestelmiä yleensä kohdistavat pienituloisille henkilöille ja vanhuksille. Huijaus näkyy tavallisesti fliers mainonta ilmaista rahaa IRS. Ne yleensä kirjataan kirkoissa ja sitten sana leviää hyväuskoinen ja hyvää tarkoittavia ihmisiä, jotka haluavat jakaa uutisia ystävien ja perheen kanssa.

Huijaus tekijä nousee veronmaksajien toiveet, kerää rahaa tiedosto fake väitteitä ja sitten on kauan kulunut kertaa uhreja oppia niiden väitteet hylätään.

PHISHING

Phishing-huijauksia ovat aina lähellä vero huijaus luettelot ja 2014 ei ole eroa. Näitä pyrkimyksiä saada käsiinsä veronmaksajien henkilötiedot tulevat kolmannen pahin.

Verkkourkintayritykset saapuvat yleensä ei-toivottuja sähköpostitse tai fake sivusto, joka näyttää hämmästyttävän kuin todellinen. Kun kohdennettuja uhri vastaa sähköpostitse tai tulee arvokkaita henkilökohtaisia ja taloudellisia tietoja verkossa, rikollinen on tarpeeksi varastaa tämän henkilöllisyyden ja pilata taloudellisen elämän.

Vero verkkourkkijoihin yleensä aiheuttaa IRS edustajana. Älä pudota sitä. IRS ei lähetä ei-toivottua sähköpostia veronmaksajille. Eikä se pyytää henkilökohtaisia tietoja kautta muita sähköisen keinoja, kuten tekstiviestit ja sosiaalisen median kanavia.

Jos saat epäilyttävän viestinnän muka olla IRS, ohittaa ne. Anna verovirasto tietää. Se toimii liittovaltion lainvalvonta sammuttaa väärä sivustot ja jäljittää rikollisia, jotka heidät luonut.

PUHELIN HUIJAUKSIA

Puhelin vero huijauksia on ollut noin aikoihin ja he palaavat Dirty Dozen tänä vuonna numero kaksi-korttipaikka. Puhelin huijauksia sisältää monia muunnelmia, mutta kaikki yrittävät varastaa veronmaksajien rahaa tai identiteettiä.

Joitakin huijareita kertoa ihmiset joka vastaanottaa puheluita, että heillä on valtava palautukset; Kaikki he tarvitsevat on antaa joitakin henkilötietoja. Muut huijarit käyttävät pelkoa, uhkaa veronmaksajien niiden ajokortti tai jopa pidätyksen peruuttamista, jos vero-tilanteita eivät ole selvitetty nopeasti.

Uutta tänä vuonna sanoo IRS, hienostunut Puhelin huijaus tarkoituksena on hotelliin maahanmuuttajat, jotka ovat kertoneet ne velkaa IRS ja se on maksettava viipymättä kautta valmiiksi Pankkikortti tai pankkisiirto. Noudattamatta jättäminen, sanoa con taiteilijoita, voisi johtaa pidättämällä tai karkottamista.

Jos saat puhelun joku väittää IRS ja tietää velkaa verot, soita IRS maksuttomaan (800) 829-1040 apua maksun ongelman ratkaisemiseksi. Jos tiedä, et ole velkaa verot, vaativat valtiovarainministeriön ylitarkastaja verohallinnon at (800) 366-4484 raportoida huijaus.

HENKILÖLLISYYS VARKAUS

Rumpu roll, please. Nro 1 pahin tax huijaus tänä vuonna on identiteettivarkauden. Se on kärjessä Dirty Dozen huijaus list vuotta.

IRS kertoo lisää Identiteettivarkaat etsivät tapoja saada käsiinsä veronmaksajien henkilökohtaisia tietoja. Kun he eivät, ne yleensä tiedosto veroilmoitus hyväuskoinen veronmaksajana ja hakea petollinen tukea.

Uhriksi veronmaksajien ei usein ymmärrä, on ongelma, kunnes hän kuvaa hänen paluutaan. Silloin oikeutettu filer saa IRS ilmoitus ilmoitti hänelle, että hänen nimensä on jätetty enemmän kuin yksi edestakainen ja jollekulle muulle lähetettyyn tuen.

Taistella kasvavaa identity theft, IRS on laajentunut eri petostentorjuntaviraston menetelmiä, kuten vahvemmasta sisäiset arvioinnit paikalla väärät ilmoitukset ennen veronpalautukset. Vuonna 2012 yksin IRS pitää yli 20 miljardin dollarin tuen menee rikollisille, jotka olivat yrittäneet väittää jättämällä väärää rahaa palaa.

IRS on erityinen osio on IRS.gov oma henkilöllisyys varkaus antaa. Jos löydä tai pelkäävät olet tax ID theft uhri, ota IRS Identity Protection erikoistunut yksikkö on 800 908-4490.

Comment Stream