Hjem Helse Aide dømt til tre års fengsel etter Medicaid Fraud Scheme

Harver Health Insurance Group Tokyo News - Et hjem helse aide har blitt dømt til tre års fengsel for Medicaid svindel. Han innrømmet sender hundrevis av falske påstander til Medicaid for tjenester han aldri utførte.

Den mistenkte er Anatoli Rountsev, en 53 år gammel bor i Totowa, New Jersey. Han er en av de seks ansatte fra Confident Care Corporation fanget i svindel.

Confident Care Corporation of Hackensack gir omsorg og tjenester til enkeltpersoner i deres hjem. Firmaet er et ideelt alternativ til en institusjonalisert levende for eldre og funksjonshemmede fordi de vet at de fleste foretrekker å bli tatt vare på hjemme. De bryr seg for de som krever kortsiktig og langsiktig bistand. Dessuten kan folk i ulike aldre og sosioøkonomisk status bruke tjenestene.

De har også ti satellitt kontorer over hele New Jersey, samt kontorer i Florida.

Beløpet som etterforskerne sier Medicaid betalt for de falske påstandene var $ 12,598. Konstituert statsadvokat John J. Hoffman sier at den mistenkte skal betale sa beløp i oppreisning under dommen.

Den 53 år gamle Rountsev innrømmet i desember at han hadde belastet Medicaid 463 ganger fra januar 2008 til juni 2009 for pasienter han aldri så fordi han jobbet annen urelatert jobb i denne perioden.

Edward A. Jerejian, en dommer på vicinage 2 Superior Court i New Jersey sa at Rountsev må returnere pengene i tillegg til servering tid.

Fagfolk som koordinerte etterforskningen er assisterende statsadvokat Jordan D. Mamorsky, Detective Kylie Mattis og Analyst B'leia Williams.

Harver Group Health Insurance tyder på at det offentlige må rapportere mistanke om bedrageri ved å ringe kommunen, og alltid være klar over svindlere og deres strategier. Du kan også lese gamle innlegg fra vår hjemmeside for å lære mer om svindel og skadene det kan føre til deg.

Comment Stream